Simona Halep

Simona Halep și-a comentat cel mai bun meci din 2020: ”A însemnat mult această victorie!” Video

03.11.2020 | 11:48
Simona Halep sia comentat cel mai bun meci din 2020 A insemnat mult aceasta victorie Video
ADVERTISEMENT

Simona Halep a comentat propriu meci. Sportiva din Constanța a discutat despre cea mai bună partidă făcută de ea în acest an. Simona a jucat în semifinalele turneului de la Roma cu Garbine Muguruza. 

Numărul doi mondial a fost de acord cu propunerea făcută de cei de la WTA și a comentat un rezumat al celui mai reușit meci al ei din acest an. Este vorba despre duelul câștigat contra Garbinei Muguruza, în penultimul act de la Roma.

ADVERTISEMENT

Sportiva noastră a câștigat contra jucătoarei din Spania în 3 seturi. Jucătoarea din Constanța a cucerit trofeul în capitala Italiei.

Simona Halep a ajuns comentator de meciuri de tenis

În partida contra jucătoarei din Spania, românca a reușit să câștige nouă din cele 18 șanse de break avute. De-a lungul carierei sale, Halep s-a impus în 14 dintre cele 15 jocuri în care a făcut 9 break-uri.

ADVERTISEMENT

Din videoclip se poate vedea ce simte o tenismenă atunci când joacă un meci. Halep a comentat punctele pe care și le-a adjudecat, dar și anumite lucruri care nu au mers bine pentru sportiva noastră. Meciul dintre Halep și Muguruza s-a terminat 6-3, 4-6, 6-4.

“Am avut multă încredere că pot câştiga acest meci, pe tot parcursul lui. Am fost supărată la finalul setului 2. Nu am servit foarte bine în aceste game-uri din setul 3. A însemnat mult această victorie.

ADVERTISEMENT

Halep a câștigat finala de la Roma

Am ajuns în finală, acesta era visul meu, înainte de turneu. E întotdeauna frumos să câştigi împotriva uneia dintre cele mai bune jucătoare din lume. Mi-a dat încredere această victorie”, a spus Simona Halep.

Sportiva din Constanța a jucat finala la turneul de la Roma și s-a impus după ce Karolina Pliskova s-a retras la scorul de 6-0, 2-1 pentru Simona. Halep a câștigat la Roma cel de-al 22-lea turneu din cariera sa. Simona Halep se află pe locul al doilea în lume, cu 7255 de puncte. Prima poziție în clasamentul feminin este ocupată de Ashleigh Barty din Australia care a strâns 8717 puncte. Podiumul este completat de Naomi Osaka cu 5780 de puncte.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a câștigat 3 turnee în anul 2020 și a primit aproape două milioane de euro în acest sezon. 23 de succese are Halep anul acesta și doar trei înfrângeri. Simona Halep este infectată cu coronavirus. Antrenorul sportivei din România spune că tenismena are  simptome medii. Simona se află în auto-izolare. Iubitul Simonei are și el COVID-19. Chiar dacă Simona nu a stat lângă el, sportiva s-a infectat cu virusul.

ADVERTISEMENT
Tags: