Sporturi

Simona Halep şi-a confirmat participarea la WTA Dubai Duty Free! “Este ceva special!” Video

29.01.2019 | 18:10
Simona Halep sia confirmat participarea la WTA Dubai Duty Free Este ceva special Video

Simona Halep şi-a confirmat participarea la WTA Dubai Duty Free. Simona Halep a început oficial noul sezon competiţional. Nu cu o victorie, cum foarte mulţi dintre fanii ei se aşteptau, dar cu un joc prudent, menit să nu forţeze în niciun fel spatele, acolo unde ştim deja că problemele sunt serioase şi este nevoie de atenţie mărită pentru ca durerile să nu revină.

UPDATE / Simona Halep a confirmat şi personal că va fi prezentă la Dubai Duty Free! “De abia aştept să mă întorc în Dubai pentru Dubai Duty Free. Momentul meu favorit este atunci când am câştigat trofeul. A fost o săptămână dificilă, eram puţin accidentată la începutul turneului şi nu credeam cu adevărat că am vreo şansă, dar am reuşit, a fost foarte special”


Aşadar, liderul mondial din WTA se va îndrepta acum spre Melbourne, pentru a disputa meciuri în cadrul primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, acolo unde anul trecut a ajuns până în finala competiţiei. Ea îşi va afla adversarele pe 10 ianuarie, începând cu ora 9, ora României. Mai apoi, românca din fruntea clasamentului mondial va face deplasarea cu echipa României de Fed Cup în Cehia, la Ostrava, acolo unde vom întâlni campioana en-titre din Cupa Federaţiei, iar mai apoi, în imediat următoarea săptămână, Simona va evolua la Doha în Qatar.

Simona Halep va participa la turneul organizat în Dubai

Organizatorii turneului de la Dubai au anunţat şi ei de curând că liderul mondial din WTA a confirmat participarea la “Dubai Duty Free Tennis Championships”, competiţie din categoria Premier 5, cu premii totale în valoare de 2,828,000 de dolari. Turneul va avea loc în perioada 17-23 februarie. Printre participante se vor mai afla şi campioana en-titre, Elina Svitolina, dar şi numărul 3 WTA, Caroline Wozniacki. Anul trecut, sportiva noastră nu a fost prezentă la competiţia din Dubai, ea mergând de la Doha direct la Indian Wells. Totuşi, Simona are amintiri frumoase din Dubai, acolo unde s-a impus în faţa Karolinei Pliskova în anul 2015. Campioana en-titre este Elina Svitolina, care s-a impus la ultimele două ediţii ale competiţiei.

“Suntem foarte fericiţi să întâmpinăm din nou jucătorii de top la Dubai Duty Free Tennis Championships! Ambele tablouri sunt incredibil de puternice conţinând foşti campioni, jucători din noua generaţie şi apariţii noi, totul pentru a petrece o săptămână grozavă în Dubai”, a declarat directorul turneului din Dubai, Colm McLoughlin.

Tags: