Life

Simona Halep și-a deschis o nouă afacere. Din ce face bani acum fostul număr 1 mondial

Simona Halep o duce de minune pe toate planurile, inclusiv când vine vorba de afaceri. Celebra jucătoare de tenis face bani din mai multe business-uri.
09.08.2021 | 17:05
Simona Halep sia deschis o noua afacere Din ce face bani acum fostul numar 1 mondial
Simona Halep și-a deschis o nouă afacere. Din ce face bani acum fostul număr 1 mondial. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul număr mondial în tenis a închis cafeneaua din centrul orașului natal, dar nu a pierdut vremea și nu a lăsat spațiul gol prea mult timp. Sportiva a înlocuit afacerea cu una cu obiecte vestimentare.

Potrivit click.ro, Simona Halep și-a deschis un magazin de haine intitulat Fashion Legend, care atrage ca un magnet turiștii și localnicii, asta pentru că e foarte aproape de Cazinoul din Constanța.

ADVERTISEMENT

Prețurile sunt destul de mari, însă nu există clienții care să iasă cu mâna goală, semn că afacerea vedetei merge destul de bine, mai ales în perioada sezonului estival.

Simona Halep, o femeie de afaceri de succes. Ce business-uri are

Chiar și așa, sportiva nu este axată numai pe această afacere și reușește să facă bani și din alte business-uri, familia Simonei Halep concentrându-se în prezent pe construcția unui hotel în stațiunea Mamaia Nord – Năvodari.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta nu este singurul proiect imobiliar dezvoltat de vedetă perioada aceasta, renumita jucătoare de tenis având în lucru casele pe care le deține în București și Snagov.

Totodată, Simona Halep mai are hoteluri în Mamaia și Poiana Brașov, camerele fiind ocupate în permanență vara asta, dacă este să ne luăm după site-urile de specialitate.

ADVERTISEMENT

Afacerile nu sunt singurele care îi aduc bani fostului număr mondial, ci și contractele de publicitate. Premiile obținute din turnee nu sunt nici ele lăsate deoparte, sumele fiind de ordinul miilor de dolari.

Contractele de sponsorizare îi aduc sportivei câteva milioane de euro, dovedindu-se nu doar o jucătoare de tenis excepțională, ci și o femeie de afaceri de succes.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, una dintre cele mai bogate femei din România

Simona Halep se numără fără doar și poate printre cele mai bogate femei din România, averea sa fiind estimată la 47 de milioane de euro.

Fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon ocupă prima poziție când vine vorba de celor mai bogate personalități din sportul românesc.

Banii adunați de vedetă sunt de pe urma turneelor la care a participat în carieră, din contractele de imagine și publicitate, dar și din afacerile imobiliare.

ADVERTISEMENT
Tags: