Simona Halep

Simona Halep și-a descoperit o nouă pasiune după anularea turneelor de tenis: gătitul! Meniul de luni. FOTO

23.03.2020 | 20:57
Simona Halep sia descoperit o noua pasiune dupa anularea turneelor de tenis gatitul Meniul de luni FOTO
ADVERTISEMENT

Simona Halep se află în România în această perioadă, în care toate turneele au fost suspendate din cauza coronavirusului, și pare că și-a găsit o nouă pasiune: gătitul. Sportiva a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram fotografii cu clătitele și cartofii prăjiți pe care le-a pregătit.

Simona Halep are o nouă pasiune

Sportul mondial a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, iar tenisul nu face excepție, toate turneele fiind anulate până la începutul lunii iunie, în cel mai optimist scenariu.

ADVERTISEMENT

În perioada de pauză competițională, Simona Halep se află în România și, profitând de timpul liber pe care îl are, neobișnuit de mult pentru această perioadă a anului, s-a apucat de gătit.

Luni seară, sportiva aflată pe locul doi în ierarhia WTA a postat mai multe fotografii pe contul personal de Instagram în care le arată urmăritorilor rețetele pe care le-a realizat: clătite și cartofi prăjiți.

ADVERTISEMENT

În postarea în care apar cartofii, Simona i-a etichetat pe antrenorii Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov și fizioterapeutul Cosmin Diaconeasa, alături de textul: „Am voie?”.

Un titlu pentru Simona Halep în 2020

Simona Halep a început sezonul 2020 la Adelaide, unde s-a oprit în sferturi, după o înfrângere în fața Arynei Sabalenka, dar a arătat un nivel de joc excelent la Australian Open, reușit să ajungă pentru a doua oară în carieră în faza semifinalelor.

ADVERTISEMENT

După înfrângerea cu Garbine Muguruza de la Melbourne, Simona Halep a mers la Dubai, competiție pe care a câștigat-o după meciuri dramatice cu Ons Jaber și Aryna Sabalenka, în optimi și sferturi, și cu Elena Rybakina, în ultimul act.

Victoria de la Dubai a consemnat al 20-lea trofeu WTA câștigat de Simona Halep în carieră.

Din cauza pandemiei de coronavirus, toate turneele de tenis din circuitul feminin au fost anulate până la începutul lunii iunie. Dacă situația se va îmbunătăți, redebutul de sezon se va produce în Olanda, odată cu turneul de la ‘s-Hertogenbosch.

ADVERTISEMENT