Simona Halep

Simona Halep şi-a făcut cadou cea mai scumpă maşină electrică din lume! Se pregăteşte pentru minisezonul pe zgură

02.09.2020 | 10:59
Simona Halep sia facut cadou cea mai scumpa masina electrica din lume Se pregateste pentru minisezonul pe zgura
ADVERTISEMENT

Simona Halep a rămas la Bucureşti pe perioada desfăşurării turneului de Grand Slam de la Flushing Meadows. Românca a declinat invitaţia de a participa la US Open în acest an de teama pandemiei de coronavirus.

De asemeni, protocoalele impuse de organizatorii turneului de la New York, cu obligativitatea pentru sportivi de a semna un document în care îşi asumă toată răspunderea în cazul infectării cu COVID 19 au contribuit la luarea acestei decizii.

ADVERTISEMENT

Halep se pregăteşte de zor pentru minsezonul pe zgură care va urma în Europa după încheierea US Open şi în special pentru participarea la Grand Slam-ul favorit, cel de la Roland Garros, dacă nu va apărea vreo decizie de anulare a competiţiei din partea autorităţilor franceze.

Simona Halep a devenit posesoarea unui Porsche Taycan

Simona a găsit timp şi pentru a-şi oferi un frumos cadou, în valoare de 150.000 de euro. Ea şi-a achiziţionat cu aceşti bani un bolid pe patru roţi de care este foarte încântată.

ADVERTISEMENT
Simona Halep şi-a făcut cadou cea mai scumpă maşină electrică din lume! Se pregăteşte pentru minisezonul pe zgură

Este vorba de automobil Porsche Taycan, cea mai scumpă maşină electrică din lume. O maşină de ultimă generaţie, iar Halep doar completează lista vedetelor, inclusiv din tenis, care şi-au achiziţionat o maşină electrică.

S-a antrenat cu un puşti de 17 ani

Caracteristicile noii bijuterii cu care Halep şi-a făcut deja apariţia la una dintre sesiunile de pregătire sunt: autonomie 450 de kilometri, 625 de cai-putere și 850 Nm, atinge 100 km/h în 3.2 secunde, baterie de 94.3 kWh.

ADVERTISEMENT

Simona a efectuat unul dintre antrenamente alături de un puşti de 17 ani, care până când s-a aflat pe teren în faţa numărului 2 mondial nu a crezut nici un moment că va avea parte de asemenea surpriză.

Are un turneu câştigat după reluarea competiţiilor

„Am crezut prima dată că e o glumă, dar după am intrebat dacă e ceva serios şi mi s-a zis că da. Nu mi-a venit să cred. Sper că i-a plăcut şi ei. Cel puţin mie mi s-a părut destul de bine”

ADVERTISEMENT

Simona Halep a câştigat primul turneu la care a participat după reluarea competiţiilor, impunându-se la Praga, în finala cu belgianca Elise Mertens.

ADVERTISEMENT