Simona Halep, primele declaraţii la Doha: “E visul meu din copilărie”

Irina Aldea   
in Stiri sportive
13/02/2018, 14:01
Simona Halep, primele declaraţii la Doha: “E visul meu din copilărie”

Simona Halep va debuta la ediţia din acest an a turneului de la Doha direct în turul secund. Ea se va duela cu Ekaterina Makarova, într-un meci în care românca este favorită clară. Halep are 3-2 în duelurile directe cu Makarova, în faţa căreia a pierdut categoric în sferturile Australian Open 2015 (4-6, 0-6) şi anul trecut, în sferturi la Washington, unde jucătoarea noastră s-a retras în setul al treilea.

Fostul lider mondial a declarat în aceeaşi conferinţă de presă că a luat pauză două săptămâni după finala pierdută la Melbourne pentru a-i da timp piciorului să se vindece şi că a reluat antrenamentele de abia săptămâna trecută, dar că este bine şi vrea să vadă cum se simte într-un meci oficial. Obiectivul său principal rămâne sănătatea. 

Simona Halep şi-a îndeplinit visul semnând cu Nike

Finalista din acest an de la Melbourne a venit la întâlnirea cu presa de la Doha îmbrăcată într-un tricou verde cu însemnele marelui brand american, iar acest lucru a fost imediat sesizat pe reţelele de socializare de către jurnaliştii prezenţi. “A fost visul meu din copilărie să semnez cu Nike”, a declarat Simona Halep luând în considerare emoţiile pe care le va avea la primul meci oficial în noul echipament.

Numărul doi mondial va fi însoţită la Doha doar de Andrei Pavel. Darren Cahill o va întâlni pe Simona cu o săptămână înainte de Indian Wells (7-18 martie) şi o va pregăti pe româncă la cele două turnee, Indian Wells şi Miami (20-31 martie).

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.