Simona Halep și-a lansat site-ul oficial. Ce mesaj le-a transmis românilor. Video

Claudiu Surmei   
in Tenis
01/12/2018, 23:19
Simona Halep și-a lansat site-ul oficial. Ce mesaj le-a transmis românilor. Video GALERIE FOTO
Simona Halep și-a lansat site-ul oficial

Simona Halep și-a lansat site-ul oficial chiar de ziua națională a României. În afară de programul numărului 1 mondial, fanii vor putea găsi în curând pe site produse lansate sub brandul S1mona. Jucătoarea de tenis a transmis un mesaj românilor de 1 decembrie și a postat și un material video.

“Salutare! Sunt fericită să vă anunț că noul meu site a fost lansat. Intră pe simonahalep.com pentru a vedea unde joc, pozele și cele mai importante știri. Sper să vă placă. Aștept părerile voastre. Ne vedem curând”, a scris Simona Halep pe contul oficial de Facebook.

Simona Halep și-a lansat site-ul oficial

Cei care vor să fie la curent cu ultimele noutăți despre Simona Halep o pot face acum pe site-ul oficial. Pentru început, Simona a postat un mesaj pentru românii de pretutindeni. “Salutări tuturor și bine ați venit pe noul meu website! Mă bucur să fiu alături de voi în mediul virtual și dincolo de rețelele de socializare și sunt extrem de încântată că ați ales să mă însoțiți în această călătorie virtuală în lumea tenisului profesionist”, a scris numărul 1 mondial.

Simona și-a continuat mesajul prezentând proiectele fundației sale și invitându-și fanii să îi dea un feedback. “Misiunea mea în calitate de numărul 1 mondial este de a da înapoi lumii tenisului o parte din ceea ce aceasta mi-a oferit – sunt atât de norocoasă că am ocazia să practic acest sport minunat care mi-a oferit atât de multe satisfacții și îmi doresc să împărtășesc această misiune cu voi toți”a mai scris Simona.

Închide ×