Simona Halep şi-a luat casă într-una dintre cele mai scumpe zone din România

Irina Aldea   
în Tenis
30/09/2018, 12:15
Simona Halep şi-a luat casă într-una dintre cele mai scumpe zone din România GALERIE FOTO
Simona Halep şi-a luat casă într-una dintre cele mai scumpe zone din România

Simona Halep şi-a luat casă într-una dintre cele mai scumpe zone din România. Liderul mondial din WTA are parte de reuşite pe toate planurile, iar banii nu mai sunt de multă vreme o problemă, iar de curând a făcut o nouă achiziţie în materie de locuinţe. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Beijing accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Românca din fruntea clasamentului mondial şi-a cumpărat o casă într-una dintre cele mai scumpe zone din Bucureşti, în Herăstrău-Nord, acolo unde-şi va petrece timpul când va fi nevoită să meargă în Capitală. După ce familia constănţencei a dat greş cu mai multe afaceri care păreau foarte bune la început, Simona s-a reprofilat şi pare că totul merge în direcţia potrivită.

Simona Halep a făcut o nouă achiziţie în materie de locuinţe

“Halep şi-a cumpărat o casă la două case distanţă, în cartier. E vecină cu mine”, a dezvăluit Dumitru Dragomir la Digi Sport Matinal. Acesta i-a transmit apoi celei mai bune tenismene a lumii un mesaj sincer: “Îi doresc multă sănătate, că face cinste fotbalului românesc. Îi felicit familia pentru cum a crescut-o”.

În zona cu pricina, costul unui apartament poate ajunge până la cca. 2500 de euro pe metru pătrat şi este fără doar şi poate printre cele mai scumpe zone din ţară. 29 de milioane de dolari e averea aproximativă a Simonei Halep. Ea se află pe locul 7 all-time în privinţa câştigurilor din tenis, la feminin şi este jucătoarea cu cele mai mari incasări din tenis în 2018. Săptămâna aceasta, Simona joacă la Beijing şi va evolua în primul tur cu Ons Jabeur, iar dacă trece de tunisiană va da în turul secund peste croata Donna Vekic, cea care a trecut de Maria Sakkari în turul inaugural la China Open.

Închide ×