Simona Halep

FOTO. Cum arată hotelul Simonei Halep din Poiană şi cât e cazarea!

Simona Halep a decis să investească aproximativ două milioane de euro într-un hotel pensiune de 4 stele din Poiana Braşov.  Hotelul are 24 de camere şi apartamente. Proprietatea nu este una...
31.10.2017 | 17:20

Simona Halep a decis să investească aproximativ două milioane de euro într-un hotel pensiune de 4 stele din Poiana Braşov.  Hotelul are 24 de camere şi apartamente. Proprietatea nu este una foarte mare însă în interior există obiecte medievale de artă care îi ridică valoarea. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

„Drachenhaus Poiana Braşov este o pensiune care combină confortul modern cu ambianţa medievală şi are blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii şi picturi originale. Camerele au podea cu mochetă, TV prin cablu cu 300 de canale, precum şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea”.

Simona Halep are hotel cu vedere la Piatra Craiului

Camerele au vedere spre masivul Postăvaru şi munţii Piatra Craiului. Preţul pentru o noapte de cazare ajunge la aproximativ 100 de euro de persoană pe noapte, iar cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,1 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Nu este singura afacere pe care Simona Halep o desfăşoară în ultima perioadă. La Constanţa, familia Halep a început construcţia unui complex rezidenţial într-un cartier foarte aproape de mare. Apartamentele sunt deja scoase la vânzare.