ADVERTISEMENT
Simona Halep

Simona Halep şi-a luat zborul spre Australia. Urmează 14 zile de carantină: „Din nou pe drumuri”

Autor: Andrei David | 12.01.2021 | 19:07
Simona Halep şi-a luat zborul spre Australia. Urmează 14 zile de carantină: „Din nou pe drumuri”
Simona Halep a plecat spre Australian Open. FOTO: instagram

Simona Halep, numărul 2 WTA, a plecat spre Australia pentru primele turnee din 2021. Sportiva din Constanţa va fi nevoită să rămână timp de 14 zile în carantină, timp în care va avea voie să părăsească hotelul exclusiv pentru antrenamente.

ADVERTISEMENT

Primul turneu australian la care va lua parte sportiva din Constanţa este cel de la Melbourne (31 ianuarie – 6 februarie), o competiţie de categorie WTA 500.

Pe 8 februarie debutează Australian Open, întrecere care se va încheia pe 20 februarie. Grand Slamul de la Antipozi are loc, de asemenea la Melbourne.

Simona Halep, „din nou pe drumuri“. A plecat spre Australia

Simona Halep a fost cea care şi-a anunţat fanii că a plecat spre Antipozi. Jucătoarea de tenis a postat pe Instagram o fotografie din avion, pe care a însoţit-o cu mesajul „Din nou pe drumuri“.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Pentru Halep urmează 14 zile de carantină la Adelaide, timp în care are voie să părăsească hotelul doar pentru sesiunile de antrenament.

Începând cu 31 ianuarie, va partipa la un turneu WTA 500 la Melbourne, iar apoi, din 8 februarie, la Australian Open.

Două turnee într-unul, cu aproape toate jucătoarele de top

Competiţia WTA 500 de la Melbourne este una inedită în acest an. De fapt, sunt două turnee paralele: Gippsland Trophy şi Yarra Valley Classic, între 31 ianuarie şi 6 februarie.

ADVERTISEMENT

Denumirile celor două întreceri concomitente au fost alese pentru a ajuta la revigorarea a două zone istorice din Statul Victoria, lovit crunt de incendiile de vegetaţie şi de pandemia de coronavirus în 2020.

La start se află 49 dintre primele 50 de jucătoare din topul WTA, singura absenţă fiind Kiki Bertens, locul 9, din cauza unei accidentări. Primele 32 de sportive vor fi împărţite pe ambele tablouri, pentru a se stabili capii de serie în fiecare întrecere. Restul de 32 de poziţii vor fi acoperite prin tragerea la sorţi a celorlalte jucătoare calificate.

ADVERTISEMENT

Nu lipsesc Ashleigh Barty, 1 WTA, care revine după o pauză de 11 luni din circuit, şi Bianca Andreescu, după ce canadianca a ratat 2020 complet din cauza unei accidentări

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!