Sporturi

Simona Halep şi-a mai luat o maşină! Cum arată bolidul de 150.000 de euro pe care-l conduce românca! Foto

06.04.2019 | 14:30
Simona Halep şi-a luat un nou bolid în valoare de 150.000 de euro

Simona Halep şi-a luat un nou bolid în valoare de 150.000 de euro! Simona Halep, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, petrece actualmente timp de calitate alături de familia sa în România în timp ce îmbină antrenamentele pe zgura roşie de la Stejarii Country Club cu relaxarea din Herăstrău. Între tenis şi momente de relaxare, jucătoarea noastră şi-a achiziţionat un nou bolid pentru a sa colecţie impresionantă.

Simona Halep şi-a cumpărat o maşină nouă care costă în jur de 150.000 de euro

Simona Halep a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie cu noua ei maşină, un Mercedes G Wagon Black Edition, care costă în jur de 150.000 de euro. La descrierea fotografiei de pe Instagram l-a etichetat pe pilotul finlandez de Formula 1, Valtteri Bottas, care şi-a cumpărat de curând acelaşi model de maşină şi a postat fotografia pe Instagram ieri. Simona a scris la descriere: “Provocare acceptată”.

De-a lungul timpului, Simona s-a declarat în mai multe rânduri o împătimită a maşinilor de viteză şi a filmat câteva clipuri la volan pentru cei de la Mercedes. Ea s-a afişat în ultimii ani cu mai mulţi bolizi, printre care Porsche 911 GTS Cabriolet, Porsche 911 Carrera S, Porsche Panamera, Range Rover, Mercedes GLE 450 AMG, Mercedes CLS AMG sau Mercedes GLE 43 4MATIC Coupe AMG.

Simona Halep, parteneriat cu Mercedes

Simona Halep, dificultăţi mari la examenul auto

Simona Halep a obţinut permisul de conducere în 2012, însă la examen a avut emoţii mari şi a recunoscut într-un interviu din 2013 că a picat de două ori. Simona îi calcă uşor uşor pe urme lui Ion Ţiriac, care are o colecţie impresionantă de maşini. “Am susţinut examenul de sală în 2012. Nu eram foarte focusată pe subiect. L-am picat de două ori. Am dat doar 21 de răspunsuri corecte din 26, iar a treia oară am făcut bine, adică 24. La examenul practic nu am avut însă probleme”, a declarat Simona Halep la acea vreme.

Tags: