Simona Halep

Simona Halep și-a propus să câștige Australian Open: ”E acasă la Darren Cahill și vreau să-l fac fericit”

22.09.2019 | 19:01
Simona Halep sia propus sa castige Australian Open E acasa la Darren Cahill si vreau sal fac fericit

Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunțat că pentru anii următori și-a propus să câștige Australian Open, deoarece vrea să-l facă fericit chiar acasă la el. În acest zile, campioana de la Wimbledon este prezentă în China unde participă la turneul de la Wuhan. Apoi, ea și-a anunțat prezența la Beijing, Moscova și în final la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

Simona Halep și-a propus să câștige Australian Open: ”Trebuie să-mi adaptez jocul pentru hard”

”Trebuie să recunosc că mă gândesc să câștig un nou turneu de Grand Slam. Știu că este dificil, dar după Wimbledon simt că totul este posibil. Voi încerca să lucrez din greu pe hard, să fac ceea ce trebuie. Pe iarbă mi-am schimbat puțin jocul și m-a ajutat. Acum trebuie să-mi adaptez jocul pentru hard. Am avut rezultate bune în trecut, am făcut finală la Melbourne. Principalul meu obiectiv pentru următorii ani este să câștig Australian Open. Darren Cahill s-a întors în echipa mea și vreau să-l fac fericit, să câștig acasă la el”, a declarat Simona Halep despre obiectivul de a câștiga Australian Open.

Într-o conferință de presă susținută la Wuhan, Simona Halep a explicat modul prin care a anunțat revenirea lui Darren Cahill în echipa sa: ”Darren mi-a spus că este gata să revină alături de mine în anul următor și m-a lăsat să fac eu anunțul. Am simțit că trebuie să fac un videoclip, mi s-a părut cel mai bun mod pentru a transmite această informație”.

Simona Halep în timpul meciului cu Taylor Townsend de la US Open

”Darren Cahill face parte din succesul de la Wimbledon”

”Toată lumea știe că Darren nu a fost foarte îndepărtat de mine nici anul acesta. El a fost în fundal și m-a ajutat foarte mult, mai ales în timpul Wimbledonului. El face parte din acest succes. Nu știam sigur dacă va fi lângă mine în 2020. Nu am avut un răspuns clar de la el decât după US Open, atunci când mi-a zis că poate reveni. De atunci sunt foarte fericită și mă simt încrezătoare că anul viitor pot face din nou câteva lucruri bune”, a mai spus Halep, conform site-ului oficial al WTA.

”Nu avem două zile la fel în această viață și de aceea știu că este greu să repet ce a fost la Wimbledon.Vreeau doar să dau tot ce pot, să muncesc din greu și să-mi îmbunătățesc jocul. La Wimbledon am atins cel mai bun nivel al jocului meu, dar cel m ai important e să fiu sănătoasă, să fiu pozitivă și încrezătoare”, a afirmat Simona Halep.

Simona Halep o va întâlni pe Barbora Strycova în turul doi al turneului de la Wuhan. Campioana de la Wimbledon joacă și în proba de dublu de la competiția chineză, unde face pereche cu Raluca Olaru. Cele două au câștigat în primul tur după un meci extrem de echilibrat.