Cele mai citite

Foto. Simona Halep, petrecere în cinstea tatălui şi fratelui ei la Miami

Simona Halep este departe de familia sa, însă sportiva noastră a postat un mesaj superb pe contul personal de Instagram.
Autor: Irina Aldea | 24.03.2018 | 08:21
Foto. Simona Halep, petrecere în cinstea tatălui şi fratelui ei la Miami

Ziua de 23 martie este una importantă în familia Halep: liderul mondial din WTA îşi aniversează atât tatăl, pe Stere Halep cât şi fratele, pe Nicolae Halep. Simona le-a transmis amândurora o urare de la distanţă, pe contul personal de Instagram. “Cuvintele sunt prea mici ca să mai descriu aceste persoane! Vă iubesc. La mulţi ani, Tăticule, la mulţi ani, frăţiorul!”, a scris Simona Halep, alături de patru fotografii în care apare şi cumnata sa, Luminiţa Halep.

După victoria din proba de dublu, Simona Halep şi-a luat echipa şi au mers să-şi sărbătorească tatăl şi fratele. Fiind departe de cei dragi, sportiva noastră a petrecut la Miami şi a închinat un pahar de vin în cinstea celor mai importanţi bărbaţi din familia Halep, Stere şi Nicolae. “#mrchowmiami #birthday #daddy #bro #cheers @dc10s @theoc1980 @andrei_cristofor @danasafta”

 

#mrchowmiami #birthday #daddy #bro #cheers @dc10s @theoc1980 @andrei_cristofor @danasafta

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Simona Halep, departe de familie

În acest timp, Stere Halep şi Nicolae Halep – tatăl, respectiv fratele mai mare cu 4 ani – nu sunt alături de Simona, care participă la turneul de la Miami. Halep s-a calificat în turul trei după un meci epic, de peste două ore. Sportiva noastră s-a impus cu 7-5 în decisiv în faţa lui Oceane Dodin şi va juca în următorul meci cu Agnieszka Radwanska.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!