Foto. Simona Halep, petrecere în cinstea tatălui şi fratelui ei la Miami

Irina Aldea   
in Simona Halep
24/03/2018, 08:21
Foto. Simona Halep, petrecere în cinstea tatălui şi fratelui ei la Miami

Ziua de 23 martie este una importantă în familia Halep: liderul mondial din WTA îşi aniversează atât tatăl, pe Stere Halep cât şi fratele, pe Nicolae Halep. Simona le-a transmis amândurora o urare de la distanţă, pe contul personal de Instagram. “Cuvintele sunt prea mici ca să mai descriu aceste persoane! Vă iubesc. La mulţi ani, Tăticule, la mulţi ani, frăţiorul!”, a scris Simona Halep, alături de patru fotografii în care apare şi cumnata sa, Luminiţa Halep.

După victoria din proba de dublu, Simona Halep şi-a luat echipa şi au mers să-şi sărbătorească tatăl şi fratele. Fiind departe de cei dragi, sportiva noastră a petrecut la Miami şi a închinat un pahar de vin în cinstea celor mai importanţi bărbaţi din familia Halep, Stere şi Nicolae. “#mrchowmiami #birthday #daddy #bro #cheers @dc10s @theoc1980 @andrei_cristofor @danasafta”

Simona Halep, departe de familie

În acest timp, Stere Halep şi Nicolae Halep – tatăl, respectiv fratele mai mare cu 4 ani – nu sunt alături de Simona, care participă la turneul de la Miami. Halep s-a calificat în turul trei după un meci epic, de peste două ore. Sportiva noastră s-a impus cu 7-5 în decisiv în faţa lui Oceane Dodin şi va juca în următorul meci cu Agnieszka Radwanska.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×