Simona Halep

Simona Halep și-a schimbat look-ul! Cum arată acum campioana de la WTA Praga. Foto

23.08.2020 | 19:23
Simona Halep sia schimbat lookul Cum arata acum campioana de la WTA Praga Foto
ADVERTISEMENT

Simona Halep a hotărât să facă o schimbare a felului în care arată, după ce s-a impus la primul turneu la care a luat startul după pandemia provocată de coronavirus.

Sportiva din România și-a făcut șuvițe blonde și bucle. Ea a fost coafată de o bună amică de-a ei, hairstylista Laura Elena.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac (81 de ani), miliardar și fost mare tenismen a spus cum arată conversațiile dintre el și sportiva din Constanța (28 de ani, numărul 2 mondial).

Ion Țiriac mai mult o critică pe Simona decât o laudă

Fostul sportiv a zis că are mai mult critici la adresa Simonei Halep decât laude în legătură cu prestațiile acesteia pe terenul de tenis.

ADVERTISEMENT

Fostul mare tenismen a fost chestionat dacă el a fost cel care i-a spus Simonei să nu participe la US Open având în vedere situația cauzată de pandemia de coronavirus în Statele Unite ale Americii. El a vorbit despre relația pe care o are cu jucătoarea româncă.

”Foarte rar o sfătuiesc pe Halep. Eu îi spun ce face, și, în special, ce nu face. Eu nu cred că Halep mă consideră un fan de-al ei. Halep mă consideră un inamic. O întreb: ”De ce nu mi-ai dat telefon după ce ai terminat?”. Iar ea îmi răspunde: ”Domnule Țiriac, îmi era teamă să nu mă bateți prin telefon!”, a declarat Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

”5 sau șase ani va mai evolua la un nivel ridicat”

Ion Țiriac a vorbit și despre cât timp va mai juca Simona Halep în circuitul feminin profesionist. Fostul tenismen este de părere că Halep va mai putea juca încă cinci sau șase ani la un nivel bun.

”Frumos ar fi ca tenisul să nu se termine după Halep. E o jucătoare care poate să mai joace cu posibilitățile ei, nu atât fizice, cât morale, încă cinci-șase ani buni de zile.

ADVERTISEMENT

Atenție! Halep e o jucătoare diversă. E profesionistă în teren, dar în afara lui e o ființă, o femeie normală. Își vede de familie, își vede de distracție. E viața ei, nimeni nu poate să o influențeze. N-aș vrea să se termine tenisul după Halep”, a încheiat Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT
Tags: