ADVERTISEMENT
Simona Halep

Simona Halep și-a stabilit programul pe 3 luni! Astăzi pleacă în Australia

| 12.01.2021 | 09:07
Simona Halep și-a stabilit programul pe 3 luni! Astăzi pleacă în Australia
Simona Halep și-a stabilit programul pentru primele 3 luni ale anului 2021 și a anunțat la ce turnee va participa până la finalul lui martie. Sursă foto: Hepta

Jucătoarea de tenis Simona Halep și-a stabilit programul pentru primele 3 luni ale anului 2021 și a anunțat la ce turnee va participa până la finalul lui martie.

ADVERTISEMENT

Clasată pe locul 2 WTA, Halep își va începe noul sezon în Australia, ea urmând să participe înainte de primul Grand Slam al anului la un demonstrativ de zile mari.

Organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului au anunțat că premiile de la ediția 2021 vor fi în valoare de 80 de milioane de dolari, cu 12% mai mult decât anul trecut.

Program stabilit pentru Simona Halep în următoarele 3 luni

Într-un interviu acordat pentru Aleph News, Simona Halep și-a anunțat oficial programul pentru următoarele 3 luni, ea urmând să joace pe lângă Australian Open la Doha, Dubai și Miami.

ADVERTISEMENT

”Se pare că o să se țină un turneu și la Miami. Nu se știe încă sigur, iar după accea vom vedea. Încă nu au făcut calendarul pentru că se schimbă de la săptămână la săptămănă”, a declarat campioana noastră.

Simona Halep nu este speriată de măsurile restrictive impuse de pandemia de coronavirus și crede că se va adpta destul de repede acestor reguli: ”Știu că va fi dificil din punct de vedere mental, dar simt că experiența avută în ‘bulele’ construite de WTA mă va ajuta să depășesc orice”.

ADVERTISEMENT

”Acum știu ce mă așteaptă în fiecare turneu și nu mai sunt la fel de ingrijorată, pentru că în Australia situația este sub control, iar ei sunt foarte organizați”, a mai spus ocupanta locului 2 în clasamentul WTA.

Simona Halep urmează să plece marți spre Australia, acolo unde o așteaptă două săptămâni de carantină la Adelaide. Apoi, ea va juca la un turneu demonstrativ și va participa la Australian Open 2021, primul turneu de Grand Slam al anului.

ADVERTISEMENT

Campioana moastră a avut cuvinte de laudă pentru australianul Darren Cahill, despre care a spus că este cel mai bun antrenor din lume.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!