Simona Halep

Simona Halep şi Andrea Bocelli, cel mai tare duet! Ce scrie WTA de întâlnirea dintre cei doi! Video

04.12.2018 | 21:56
Simona Halep si Andrea Bocelli cel mai tare duet Ce scrie WTA de intalnirea dintre cei doi Video
ADVERTISEMENT

Unul dintre momentele memorabile ale Simonei Halep a fost întâlnirea cu Andrea Bocelli. Românca este mare admiratoare a artistului italian şi nu a ratat ocazia de a sta de vorbă la un eveniment caritabil la Roma. Cei de la WTA au fost impresionaţi de întâlnirea celor doi şi acum au readus în actualitate întâlnirea, care a avut loc în luna mai. “Puteţi să spuneţi un duo mai legendar ca acesta?”, au scris cei de la WTA postând pe o reţea de socializare un video cu Simona Halep şi Andrea Bocelli.

Jucătoarea din România este o mare admiratoare a cântăreţului italian. Simona Halep s-a întâlnit cu Andrea Bocelli la ultimele sale vizite la turneul de la Roma. În 2017 a fost prima oară când românca şi-a cunoscut idolul. Atunci Halep nu era numărul 1 mondial.  “Andrea Bocelli. Cel mai bun” a scris atunci pe o reţea de socializare Simona Halep, la prima sa întâlnire cu Andrea Bocelli.

ADVERTISEMENT

Simona Halep şi Andrea Bocelli, cel mai bun duo! Cei de la WTA impresionaţi de întâlnirea celor doi

Întâlnirile cu artistul italian nu au fost cu noroc pentru Halep, care deşi a jucat în ultimii doi ani finalele de la Roma, românca a pierdut de fiecare dată pe zgura de la Forro Italico în faţa aceleiaşi jucătoare, Elina Svitolina.

Simona Halep şi Darren Cahill au fost invitaţi la evenimentul restrâns de la Roma din mai, la care au participat doar 150 de persoane. La respectiva recepţie Andrea Bocelli a susţinut un mini-concert care l-a impresionat pe fostul antrenor al Simonei Halep, Daren Cahill“Remarcabilul Andrea Bocelli. A cântat pentru un public select la Internazionali BNL D’Italia, în fața a 150 de oaspeți norocoși, inclusiv jucători de tenis. Mulțumesc pentru invitație, Simona Halep. Moment uimitor” a scris australianul pe o reţea de socializare la finalul evenimentului.

ADVERTISEMENT
  • 80.000.000 de albume a vândut Andrea Bocelli până în 2012, un record pentru un artist de muzică clasică
Tags: