Sporturi

Simona Halep și Bianca Andreescu, time-out-uri medicale înaintea setului trei! Problemele la piciorul drept ale campioanei noastre au revenit

28.10.2019 | 17:05
Simona Halep si Bianca Andreescu timeouturi medicale inaintea setului trei Problemele la piciorul drept ale campioanei noastre au revenit
ADVERTISEMENT

Simona Halep și Bianca Andreescu au cerut time-out medical înaintea startului celui de-al treilea set. Bianca a fost prima care a acuzat probleme, spatele fiind cel afectat. La scurt timp, un alt medic a intrat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri la piciorul drept Simonei.

Simona Halep și Bianca Andreescu, time-out-uri medicale la sfârșitul setului secund

Simona Halep și Bianca Andreescu se întâlnesc pentru prima dată în carieră, la Shenzhen. În timpul setului secund, Bianca Andreescu a cerut un time-out medical, după o zgârietură ce i-a cauzat sângere la brațul drept. Canadianca a trecut rapid peste problema minoră și a continuat actul, câștigat de Simona.

ADVERTISEMENT

Înainte de startul setutului trei, Bianca Andreescu a solicitat din nou ajutorul echipei medicale. De data aceasta, problemele sportivei au fost mai grave, spatele fiind cel afectat. Medicul a stat timp de câteva minute pe teren, pentru a-i acorda tratament în zona lombară. Durerile nu au dispărut complet, canadianca cerând un time-out medical și înaintea game-ului șase din al treilea set.

Bianca Andreescu, probleme la spate în timpul meciului cu Simona Halep. Sursă Foto: Twitter
Bianca Andreescu, probleme la spate în timpul meciului cu Simona Halep. Sursă Foto: Twitter

În același timp, Simona Halep a cerut și ea ajutor medical, acuzând dureri la piciorul drept. Din primele imagini, problemele româncei au fost mai lejere și a putut continua meciul. După primele două seturi, scorul în prima confruntare directă este 1-1. Bianca a câștigat primul act cu 6-3, în timp ce Simona l-a câștigat pe al doilea după tiebreak.

ADVERTISEMENT