Simona Halep

Simona Halep și Camelia Potec, implicate în campania MAI: „Suntem doar niște oameni”. VIDEO

31.03.2020 | 13:02
Simona Halep si Camelia Potec implicate in campania MAI Suntem doar niste oameni VIDEO
ADVERTISEMENT

Ministerul Afacerilor Interne a lansat o campanie de conștientizare în privința pandemiei de coronavirus, în care s-au implicat, prin transmiterea măsurilor necesare evitarea răspândirii COVID-19, două dintre cele mai mari sportive din istoria României, Camelia Potec și Simona Halep.

MAI, campanie de conștientizare

România a intrat în scenariul patru de pandemie, după ce a fost depășită bariera de 2.000 de cazuri confirmate pozitiv cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Ministerul Afacerilor Interne a lansat o campanie de răspândire a măsurilor necesare în această perioadă, în care s-au implicat, alături de secretarul de stat Raed Arafat sau Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, și artiștii Irina Rimes, Vlad Miriță și Marcel Pavel, și sportivele Camelia Potec și Simona Halep.

Suntem doar niște oameni… Nu am trecut prin așa ceva niciodată și nu ne dorim să mai avem așa ceva vreodată. Cu încredere, solidaritate, respect și înțelegere vom reuși!

ADVERTISEMENT

Ne protejăm acum, pentru a trece peste asta… împreună!”, transmite MAI.

Sunt doar un OM!

Suntem doar niște oameni…Nu am trecut prin așa ceva niciodată și nu ne dorim să mai avem așa ceva vreodată.Cu încredere, solidaritate, respect și înțelegere VOM REUȘI!Ne protejăm acum, pentru a trece peste asta… ÎMPREUNĂ!

Posted by Ministerul Afacerilor Interne, Romania on Monday, March 30, 2020

Simona Halep se antrenează acasă

Simona Halep a revenit în România înainte de decretarea stării de urgență cauzată de pandemia de coronavirus, fiind forțată să se retragă de la Doha și Indian Wells din cauza accidentării suferite la piciorul stâng.

Simona Halep a oferit un exemplu încă de la începutul perioadei de criză, postând constant pe rețelele de socializare imagini sau materiale video în care prezintă activitățile pe care le desfășoară în casă. Sportiva aflată pe locul doi în ierarhia mondială își ocupă timpul liber gătind sau efectuând exerciții fizice cu materialele pe care le are la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci oficial jucat de Simona Halep a fost pe 22 februarie, în finala turneului Premier de la Dubai, câștigată cu Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6 (5).

În cel mai optimist scenariu, circuitul profesionist de tenis s-ar relua la începutul lunii iunie, în a doua săptămână, odată cu turneele de la ‘s-Hertogenbosch și Nottingham.

ADVERTISEMENT
  • 2 este locul ocupat de Simona Halep în ierarhia WTA
  • 20 de turnee WTA a câștigat Simona Halep în carieră
ADVERTISEMENT
Tags: