Simona Halep

Ce i-a spus Darren Cahill la despărţire Simonei Halep: “Nu eşti corectă cu tine şi cu echipa ta!”

09.11.2018 | 12:47
Simona Halep şi cel mai mare avantaj al liderului mondial

Chris Evert a vorbit despre Simona Halep şi cel mai mare avantaj al liderului mondial. Fosta mare jucătoare de tenis a explicat care a fost momentul de cotitură în realaţia dintre Darren Cahill şi sportiva de 27 de ani. Totul s-a petrecut în 2016, după turneul WTA de la Miami.

“Știți ce face diferența pentru Simona și de ce nu o poate întrece nimeni? Antrenorul. Antrenorii joacă astăzi un rol mult mai important în tenis decât cel pe care îl credem. Și cred că Darren are o legătură foarte mare cu faptul că Simona s-a aflat aproape tot anul pe primul loc. El a părăsit-o după turneul de la Miami deoarece nu avea o atitudine potrivită, era prea dură cu ea însăși și cu echipa sa. Când a plecat i-a zis ‘Știi, tu nu faci ce-ți cer și nu ești corectă cu tine și cu echipa ta. Trebuie să te schimbi’. Și a plecat”, a povestit Chris Evert.

Simona Halep şi cel mai mare avantaj al liderului mondial: “I-a deschis ochii”

Chris Evert a susţinut că ruptura temporară dintre Simona Halep şi Darren Cahill i-a schimbat cariera româncei. Fosta jucătoare de tenis a susţinut că discuţia dintre cei doi a trezit-o la realitate pe sportiva care ocupă în prezent locul 1 mondial în ierarhia WTA.

“Treaba asta i-a deschis ochii Simonei, a făcut-o să înțeleagă că e mai bine să fie profesionistă pe teren, să creadă în ea, să-și gestioneze emoțiile mult mai bine. Acele cuvinte au trezit-o la realitate, iar de atunci totul s-a schimbat. Și de când a făcut această schimbare totul a mers perfect pentru ea. A câștigat meciuri când nu era la un nivel înalt, a revenit după ce era condusă cu un set, a început să lovească mingi pe care de obicei nu le lovea. Toată cariera i s-a schimbat de la acel moment cu Darren. Serviciul i s-a îmbunătățit, iar acum atitudinea sa este cheia pentru felul în care domină tenisul”, a mai precizat Chris Evert.

Simona Halep şi cel mai mare avantaj al liderului mondial. Ce dezvăluire a făcut Chris Evert
Simona Halep şi cel mai mare avantaj al liderului mondial. Ce dezvăluire a făcut Chris Evert
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri