Sporturi

Simona Halep și colegele din echipa de Fed Cup, cazate la un hotel de 5 stele în Ostrava! Cum arată resortul de lux. Foto

08.02.2019 | 09:58
Simona Halep si colegele din echipa de Fed Cup cazate la un hotel de 5 stele in Ostrava Cum arata resortul de lux Foto

România joacă în acest weekend la Ostrava împotriva Cehiei în grupa I mondială din Fed Cup. Delegația tricoloră a ajuns încă de luni la Ostrava, pentru a pregăti meciurile împotriva deținătoarei trofeului. Căpitanul nejucător, Florin Segărceanu, va avea la dispoziție cele mai bune jucătoare în această confruntare, iar toate speranțele se pun în Simona Halep, care pe hârtie, pornește ca favorită în ambele meciuri de simplu. 

Delegația României are cele mai bune condiții la Ostrava. Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Ana Bogdan sunt cazate într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Ostrava, Mercure Hotel Center. Stabilimentul de 5 stele este sold out pentru acest weekend, deși prețurile pentru o cameră sunt uriașe. În medie, o cameră la acest hotel costă între 150 și 250 de euro pe noapte.

Hotelul Mercure din Ostrava unde sunt cazate Simona Halep și colegele din Fed Cup
Hotelul Mercure are și un centru ultramordern de wellness

Echipa de Fed Cup, cazată la un hotel de 5 stele! Are și teren de golf

Mercure Hotel este în centrul orașului Ostrava și oferă clienților săi facilități de lux: izolare fonică, un centru de wellness și fitness de ultimă generație, dar și camere uriașe de 36 de metri pătrați. Personalul hotelului vorbește 4 limbi străine: cehă, germană, engleză și italiană. Luxul și opulența care caracterizează acest hotel este cel mai bine ilustrat prin terenurile de golf care aparțin de Mercure Center și care sunt la dispoziția clienților, la doar 4 km de stabiliment, transportul fiind inclus.

Deși Ostrava nu este în topul destinaților turistice din Cehia, Mercure Hotel se ridică la nivelul resorturilor de lux din alte capitale europene. Echipa României are parte de cele mai bune condiții înaintea meciului cu Cehia, poate singurul inconvenient fiind faptul că hotelul este destul de Ostravar Arena, peste 8 kilometri.

Hotelul Mercure din Ostrava unde sunt cazate Simona Halep și colegele din Fed Cup
Hotelul Mercure din Ostrava unde sunt cazate Simona Halep și colegele din Fed Cup

România are șansa de a se califica în semifinalele din Fed Cup dacă va trece de Cehia. La echipa gazdă nu va evolua Petra Kvitova, noul număr doi mondial, după ce a avut o lună ianuarie extrem de aglomerată cu titlu la Sydney, finală la Australian Open și prezență și în competiția de la St. Petersburg. Primele două meciuri de simplu vor avea loc sâmbătă, iar duminică se vor disputa celelalte trei meciuri din această dispută.