Sporturi

Simona Halep şi compania, primele fotografii din Ostrava! Îngrijorarea cehilor înaintea confruntării cu româncele

05.02.2019 | 18:45
Simona Halep si compania primele fotografii din Ostrava Ingrijorarea cehilor inaintea confruntarii cu romancele
ADVERTISEMENT

Simona Halep a publicat prima fotografie din Ostrava de la antrenamente. Simona Halep, Mihaela Buzărnescu şi Ana Bogdan au plecat luni spre Ostrava, iar marţi au început deja antrenamentele pe Ostravar Arena. Jucătoarele noastre sunt în aşteptarea Irinei Begu şi Monicăi Niculescu. Acestea din urmă vor ajunge şi ele în Cehia în perioada următoare pentru a întâlni în sferturile de finală ale Grupei Mondiale 1 campioana en-titre din Cupa Federaţiei, Cehia.

Simona Halep, prima rachetă a României, a publicat deja prima fotografie de la antrenament, semn că în echipa tricoloră nu este timp de relaxare şi odihnă zilele acestea. Constănţeanca în vârstă de 28 de ani s-a pregătit la Ostrava alături de Mihaela Buzărnescu, totul sub atenta supraveghere a căpitanului nejucător, Florin Segărceanu. Fetele noastre sunt încrezătoare în şansele lor şi cred că pot obţine victoria la Ostrava.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Fed Cup week ☺️

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Simona Halep şi compania, primele imagini din Cehia de la antrenamente

Petr Pala, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Cehiei, este de părere că cehoaicele nu vor avea parte de un meci prea uşor împotriva româncelor. Pe lângă Simona Halep, el se teme şi de Mihaela Buzărnescu. “Va fi 50-50, pentru că România are o echipă foarte puternică. Nu e vorba doar despre Halep. Buzărnescu este printre cele mai bune 30 din lume, chiar dacă anul acesta încă nu a strălucit, şi are un tenis extrem de bun. În plus, româncele au trei variante pentru dublu, e o echipă care ar trebui să aibă ambiții pentru a câștiga titlul”, a declarat Pala, citat de presa din Cehia.

Pentru România vor evolua la Ostrava Simona Halep (3 WTA la simplu), Mihaela Buzărnescu (28 WTA la simplu / 27 WTA la dublu), Irina Begu (71 WTA la simplu / 37 WTA la dublu), Ana Bogdan (99 WTA la simplu) şi Monica Niculescu (100 WTA la simplu / 69 WTA la dublu). De partea cealaltă, Petr Pala va putea miza pe Karolina Pliskova, Katerina Siniakova, Marketa Vondrousova şi Barbora Krejcikova.

ADVERTISEMENT
Tags: