Simona Halep

Simona Halep și Cristina Neagu, ”dream team” la CSM București?! Planul lui Gabi Szabo

23.01.2021 | 19:58
Simona Halep si Cristina Neagu dream team la CSM Bucuresti Planul lui Gabi Szabo
ADVERTISEMENT

După ce în 2017 a dat lovitura și a adus-o pe cea mai bună handbalistă a României, Cristina Neagu, acum CSM București încearcă să-și facă un adevărat ”dream team” la club și vrea înregimentarea Simonei Halep.

Înainte de începerea primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, ocupanta locului 2 WTA se află în  carantină la Adelaide, dar se poate antrena sub strica atenție a autorităților.

ADVERTISEMENT

Până să intre în competiția de la Melbourne, Halep va participa alături de nume mari ale tenisului feminin și masculin la un  turneu demonstrativ, chiar la Adelaide.

CSM București încearcă să o aducă pe Simona Halep lângă Cristina Neagu

Deși este legitimată la LPS CSŞ Constanţa, Simona Halep este curtată intens de oficialii clubului CSM București, care își doresc să-și facă un adevărat ”dream team” și să o aducă pe cea mai bună jucătoare de tenis a României alături de cea mai bună handbalistă, Cristina Neagu.

ADVERTISEMENT

CSM București le-a transferat deja pe Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Irina Begu și Andreea Mitu, iar președintele clubului, Gabriela Szabo, face tot ce e cu putință pentru a o convinge și pe ocupanta locului 2 în clasamentul WTA. Echipele de club nu sunt reprezentate de jucătoarele de tenis la turneele internaționale, ci doar pe plan intern, în cadrul campionatelor naționale.

”Am creionat la compartimentul de tenis o strategie de viitor și vrem ca toți jucătorii de tenis din echipele de Fed Cup și Cupa Davis, adică cei care joacă pentru echipa națională, să fie legitimați la CSM București!”, a declarat Gabriela Szabo pentru Pro TV.

ADVERTISEMENT

”Legitimarea Simonei Halep este un vis mai vechi al nostru. Ce club din România nu și-ar dori că Simona Halep să facă parte din rândurile sale? Eu, cel puțin, mi-aș dori foarte tare.

Dar știm că este sportivă profesionistă și obiectivele ei strategice de performanță sunt într-o cu totul altă direcție, în acest moment. Nu o putem ademeni cu ceva, pe sportivi nu poți să îi ademenești, trebuie să simtă cu sufletul și să facă sport cu sufletul”, a mai spus președintele CSM București.

ADVERTISEMENT

Dacă majoritatea participanților la Australian Open 2021 sunt cazați în Melbourne, până la debutul competiției, programat în 8 februarie, Simona Halep și alte câteva vedete mondiale ale sportului alb sunt răsfățați de organizatori într-unul dintre  cele mai luxoase stabilimente din țara de la Antipozi.

ADVERTISEMENT