Cahill, prima reacţie pe tema sponsorului Simonei: "Se întâmplă ceva"

simona halep, darren cahill, nike, twitter

Simona Halep este aproape să semneze un contract cu o firmă de echipament sportiv. Românca s-a antrenat la Cluj purtând mai multe obiecte vestimentare ale celor de la Nike.

Simona Halep se reface după accidentarea suferită în primul tur de la Australian Open. Românca nu va juca în confruntarea România - Canada din Grupa Mondială II din Fed Cup, însă s-a antrenat alături de colegele sale la Cluj.

După ce contractul cu Adidas a expirat la finele anului trecut, Simona Halep a negociat un contract de sponsorizare, iar Nike pare să fie alegerea jucătoarei care ocupă locul 2 în clasamentul WTA. La Cluj, sportiva de 26 de ani a fost fotografiată purtând obiecte vestimentare cu logo-ul firmei americane.

Câţi bani ar primi Simona Halep de la Nike

Darren Cahill, antrenorul Simonei, a reacţionat pe Twitter după ce a văzut imaginile. "Hmmm...parcă văd un swoosh (logo-ul Nike mai este cunoscut şi sub acest nume). Deci, se întâmplă ceva nou în lumea ta din ce ai vrea să ne spui şi nouă, Simo?", a fost mesajul postat de antrenorul australian.

Simona Halep şi Nike ar fi ajuns la un acord după mai multe săptămâni de negocieri, însă sportiva din România nu a făcut încă un anunţ oficial. Conform presei internaţionale, românca ar urma să câştige 1,3 milioane de euro pe an.