Cahill, prima reacţie pe tema sponsorului Simonei: “Se întâmplă ceva”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
10/02/2018, 08:28
Cahill, prima reacţie pe tema sponsorului Simonei: “Se întâmplă ceva”

Simona Halep se reface după accidentarea suferită în primul tur de la Australian Open. Românca nu va juca în confruntarea România – Canada din Grupa Mondială II din Fed Cup, însă s-a antrenat alături de colegele sale la Cluj.

După ce contractul cu Adidas a expirat la finele anului trecut, Simona Halep a negociat un contract de sponsorizare, iar Nike pare să fie alegerea jucătoarei care ocupă locul 2 în clasamentul WTA. La Cluj, sportiva de 26 de ani a fost fotografiată purtând obiecte vestimentare cu logo-ul firmei americane.

Câţi bani ar primi Simona Halep de la Nike

Darren Cahill, antrenorul Simonei, a reacţionat pe Twitter după ce a văzut imaginile. Hmmm…parcă văd un swoosh (logo-ul Nike mai este cunoscut şi sub acest nume). Deci, se întâmplă ceva nou în lumea ta din ce ai vrea să ne spui şi nouă, Simo?”, a fost mesajul postat de antrenorul australian.

Simona Halep şi Nike ar fi ajuns la un acord după mai multe săptămâni de negocieri, însă sportiva din România nu a făcut încă un anunţ oficial. Conform presei internaţionale, românca ar urma să câştige 1,3 milioane de euro pe an.

Ştirea MOMENTULUI

Franța – Croația 4-2, finala la CM 2018. Francezii, campioni mondiali după 20 de ani!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.