Sport

Simona Halep, antrenament alături de Emma Răducanu la Washington. Finalul a fost cu scântei. Video

Racheta numărul 1 a României și una dintre favoritele ultimului Grand Slam al anului, Simona Halep, a efectuat un antrenament comun cu Emma Răducanu. La final au jucat și un meci, care numai amical nu a fost.
31.07.2022 | 18:08
Simona Halep antrenament alaturi de Emma Raducanu la Washington Finalul a fost cu scantei Video
Simona Halep s-a antrenat împreună cu Emma Răducanu, la Washington. Cele două au jucat și un meci deloc amical. Sursa foto: RTHK News
ADVERTISEMENT

Ultimul turneu de Grand Slam al anului se va derula la Washington în perioada 29 august – 11 septembrie și le are printre protagoniste pe Simona Halep și Emma Răducanu. Cele două au efectuat un antrenament comun pe pământ american.

Duelul Simona Halep – Emma Răducanu a început deja

Simona Halep, numărul 16 în ierarhia WTA, și Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021 și numărul 10 mondial, sunt favorite în opinia organizatorilor de la Flushing Meadows 2022.

ADVERTISEMENT

Halep a avut un sezon pe iarbă excelent, în care a bifat trei semifinale consecutive, ultima la Wimbledon, în vreme ce Răducanu este campioana en-titre la US Open.

Conform estimărilor specialiștilor cele două sportive se vor număra printre protagonistele turneului din acest an, iar duelul pentru supremație pare că a început deja.

ADVERTISEMENT

Halep și Răducanu au efectuat un antrenament comun la Washington, înaintea turneului Citi Open la care vor evolua în zilele următoare, la finalul căruia au jucat și un meci ce s-a dorit a fi de pregătire. Jurnaliștii prezenți la fața locului notează însă, că duelul a mai mult încrâncenat, decât amical.

”Meciul de antrenament dintre Simona Halep și Emma Răducanu a fost o luptă acerbă, deoarece ambele jucătoare au un spirit de luptă uriaș! Dar cele două nu au depășit limitele fair-play-ului, zâmbindu-și reciproc de câteva ori.

ADVERTISEMENT

Antrenamentul a fost supervizat de rusul Dmitry Tursunov, care a bătut palma cu Emma Răducanu înainte de acest eveniment! Va fi interesant de văzut cât de bine se descurcă Emma alături de acesta!”, au notat jurnaliștii de la tennisuptodate.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Citi Open (@citiopen)

Simona Halep, cotată cu a treia șansă la câștigarea US Open

Ajunsă la 30 de ani Simona Halep traversează o perioadă foarte bună a carierei, după ce anul trecut s-a confruntat cu numeroase probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Colaborarea cu Patrik Mouratoglou a readus-o în prim-planul tenisului mondial, iar evoluțiile româncei capătă tot mai multă consistență, ceea ce o plasează printre principalele favorite la câștigarea ultimului Grand Slam al anului, US Open.

Bookmakerii o plasează pe Simona în urma Igăi Swiatek și a japonezei Naomi Osaka, principalele favorită că câștige turneul de la Flushing Meadows.

Până la US Open, Halep și-a anunțat participarea la alte trei competiții – Citi Open de la Washington, WTA 1000 Toronto WTA 1000 Cincinnati.

ADVERTISEMENT