Sporturi

Anunț de ultima oră. Simona Halep și Horia Tecău s-au retras din proba de dublu mixt de la US Open

30.08.2019 | 22:38
Anunt de ultima ora Simona Halep si Horia Tecau sau retras din proba de dublu mixt de la US Open

După ce a fost eliminată în turul 2 de Taylor Townsend în proba de simplu, Simona Halep ar fi trebuit să joace în această noapte în proba de dublu mixt de la US Open alături de Horia Tecău, însă cei doi au abandonat înaintea debutului în această formulă. 

Simona Halep și Horia Tecău s-au retras din proba de dublu mixt de la US Open

Astfel, pe Simona Halep o așteaptă acum o nouă pauză semnificativă, până spre finalul lunii septembrie. Sportiva noastră a dat lovitura la Wimbledon, cucerind titlul atunci când specialiștii nu-i dădeau nicio șansă, dar a dezamăgit la celelalte trei turnee de Mare Șlem.

Simona a pierdut în optimi cu Serena Williams la Australian Open. Apoi a a fost învinsă de puștoaica Amanda Anisimova în sferturi la Roland Garros, iar acum a ieșit încă din turul 2 la US Open, scoasă de ocupanta locului 116 WTA.

Simona Halep si Horia Tecau au reprezentat Romania cu succes in tenisul mondial in ultimii ani
Simona Halep si Horia Tecau au reprezentat Romania cu succes in tenisul mondial in ultimii ani

Totuși, triumful de la Wimbledon reprezintă o lovitură importantă pentru Simona, mai ales că sportiva noastră era socotită drept o jucătoare modestă pe iarbă. Halep a pierdut un singur set pe durata acelui turneu, iar în mare finală a învins-o pe Serena Williams în mai puțin de o oră.

Așteptările Simonei erau mari și la US Open, mai ales că acesta e singurul turneu de Mare Șlem unde ea nu a ajuns mai sus de faza semifinalelor. Halep a acceptat să joace în proba de dublu mixt în vederea pregătirii pentru Jocurile Olimpice de anul viitor, atunci când vrea să aducă o medalie pentru România.

Halep și Tecău ar fi trebuit să-i întâlnească în această noapte pe  Dabrowski /Pavic, favoriții numărul 2 ai turneului. Locul lor pe tablou a fost luat de Darija Jurak și Marcus Daniell

Tags: