Sporturi

Simona Halep și imaginea care a stârnit controverse înainte de Australian Open: “Atâta timp cât individul îi face «marcajul» ăsta sufocant…” vs. “La Wimbledon i-a purtat noroc”

19.01.2020 | 14:49
Simona Halep si imaginea care a starnit controverse inainte de Australian Open Atata timp cat individul ii face marcajul asta sufocant vs La Wimbledon ia purtat noroc
ADVERTISEMENT

Simona Halep se pregăteşte de primul turneu de Grand Slam al anului. Românca debutează marţi împotriva lui Jennifer Brady în turul I de la Australian Open şi cu două zile înainte de meci a postat o poză din sala de sport alături de iubitul ei, Toni Iuruc. Cei doi se arătau foarte veseli, însă postarea Simonei a stârnit multe controverse în spaţiul online. 

Simona Halep și imaginea care a stârnit controverse pe pagina FANATIK înainte de Australian Open! Fanii, opinii pro şi contra lui Toni Iuruc

Pe pagina de facebook FANATIK, s-a creat o adevărată dezbatere pe tema imaginii postate de Simona Halep. O parte dintre utilizatori au fost de părere că influenţa iubitului Toni Iuruc nu este una foarte bună şi îi mai ia din concentrare Simonei Halep înainte de debutul în turneul de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

Criticile la adresa campioanei noastre nu au întârziat să apară după ce a postat fotografia: “Păi cum să fie Simona concentrată la joc? Când ea se gândeşte la Toni. Din primul tur pierde, vă spun sigur”, a fost reacţia unui utilizator care a primit şi alte comentarii care să îi întărească spusele: “Asta am spus-o şi eu şi mulţi mi-au sărit în cap”. 

Ce critici i-au adus fanii Simonei: “Măscăriciul ăsta îi poartă ghinion!”

Vă prezentăm în cele ce urmează o parte dintre comentariile prin care fanii îşi arată nemulţumirea faţă de prezenţa lui Toni Iuruc în staff-ul Simonei înainte de turneu:

ADVERTISEMENT

“Este pe “drumul bun”??? Stiţi că avem un nr 1 mondial la spadă?…Ana Maria Popescu se pregăteşte fără mascarici, probabil? Asta înseamnă să tratezi cu respect şi profesionalism sportul!”

“Este out din primul tur !!!!”

“Asta-i distracție, nu pregătire profesională!”

“Măscăriciul ăsta îi poartă ghinion… să îl trimită la POLUL NORD”

“Nu trece de turul I!”

“De aia nu câștigă, că nu stă cu antrenorul”

“Dacă-l ia pe iubi după el, mai câștigă, anul ăsta dacă prinde top 50 să fie mulţumită”

ADVERTISEMENT

“Atâta timp cât individul ăsta îi face “marcajul” ăsta sufocant, adio performanță! Astfel, misiunea lui Darren Cahill devine imposibilă”

“Simonici, ştiu că e frumoasă viaţa acum, dar mai jucăm şi noi tenis sau doar bifăm prezenţa la turnee de dragul protocoalelor? Întreb pentru toţi pariorii care s-au ars la Adelaide… ştii tu!!!”

ADVERTISEMENT

“Dacă-l ia pe iubit în turnee s-o… pregătească.. e clar că prioritar devine turismul…”

Probabil ca iar va exclama: «am pierdut» și se va refugia în brațele Iurucului!”

“Adio tenis!!!”

O parte a fanilor i-au luat apărarea: “Să știți că și la Wimbledon a fost prietenul ei și i-a purtat noroc..

De cealaltă parte, alţii îi iau apărarea jucătoarei noastre şi au dat argumentul că Simona Halep a fost şi la Wimbledon 2019 susţinută de Toni Iuruc din tribune, în momentul în care a câştigat finala împotriva Serenei Williams, scor 6-2, 6-2. Vă prezentăm comentariile fanilor care sunt de acord ca Toni Iuruc să fie alături de Halep în turnee:

“Să știți că și la Wimbledon a fost prietenul ei și i-a purtat noroc…”

“Fericirea e pe chipul tău!??????”

“Dar e viaţa ei!!! Fiecare face ce vrea!!! Joacă pe banii ei!”

“Succes Simona! Hai că poţi! Încă un Grand Slam!”

“Hai Simona, hai că poți !!!!! ??????????”

“Mult succes Simona!! Doamne ajută”

Ce a declarat Simona Halep anul trecut: “Mă văd cu cineva și nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”

Simona Halep a fost împreună cu iubitul ei, Toni Iuruc la trei dintre cele patru turnee de Grand Slam de anul trecut: Roland Garros, Wimbledon şi US Open. Campioana noastră a reuşit să se impună la All England Club, considerat de mulţi cel mai important turneu din lume.

Constănţeanca a fost mereu foarte secretoasă când a venit vorba de viaţă privată şi a confirmat relaţia ei cu Toni Iuruc în luna august a anului trecut: “Este un lucru normal la vârsta aceasta și consider că presa ar trebui să fie mai discretă din punctul acesta de vedere. Am și eu nevoie de intimitate. Este un lucru normal și, așa cum toată lumea are parte de o relație, așa am și eu”, a declarat Simona Halep la Gala Tenisului Românesc.

  • 28 de ani are Simona Halep
  • $35,132,271 a adunat Halep în carieră din premii

“Acum sunt mult mai relaxată și mai deschisă. Da, am un iubit. Avem o relație normală, mă simt foarte bine. Dar aș dori să rămână niște lucruri personale. Sunt a României când vine vorba de tenis. Dragostea și tenisul sunt lucruri diferite, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Mă văd cu cineva și nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”, Simona Halep

 

ADVERTISEMENT