Halep participă şi la dublu la Miami, alături de Begu! Când joacă

Irina Aldea   
in Stiri sportive
20/03/2018, 20:20
Halep participă şi la dublu la Miami, alături de Begu! Când joacă

După cum spunea antrenorul Irinei Begu, Artemon Apostu-Efremov, Simona şi Irina au făcut echipă în proba de dublu la Indian Wells şi vor face acelaşi lucru şi în turneul de la Miami. Cele două au fost eliminate în primul tur al probei de dublu de la Indian Wells de Nicole Melichar (24 de ani, 902 WTA) şi Kveta Peschke (42 de ani, fără clasament), scor 3-6, 6-1, 3-10.

Simona Halep şi Irina Begu au ratat astfel şi şansa de a câştiga bonusul de un milion de dolari. Organizatorii de la Indian Wells au anunţat că vor acorda un milion de dolari jucătorului sau jucătoarei care câştigă atât proba de simplu, cât şi proba de dublu. Acest lucru nu s-a întâmplat la această ediţie.

Simona Halep şi Irina Begu, adversare surpriză

Simona Halep şi Irina-Camelia Begu le vor întâlni în primul tur, miercuri, la Miami, pe Bethanie Mattek-Sands şi Julia Georges. Jucătoarea din America se află la primul meci de la revenire după ce a suferit o accidentare groaznică în meciul cu Sorana Cîrstea de la Wimbledon în proba de simplu. De asemenea, pe tabloul de dublu se mai găsesc Azarenka, Ostapenko, Konta, Bouchard şi Stephens.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×