Sporturi

Simona Halep şi Irina Begu, eliminate în proba de dublu la Rogers Cup 2018. Au ratat 2 mingi de meci

06.08.2018 | 20:59
Simona Halep si Irina Begu eliminate in proba de dublu la Rogers Cup 2018 Au ratat 2 mingi de meci

Simona Halep şi Irina Begu, adversare tari în proba de dublu la Rogers Cup 2018. Halep şi Begu şi-au aflat adversarele în proba de dublu la Montreal.


UPDATE, ora 21:00 / Simona Halep și irina Begu au ratat calificarea în turul doi al probei de dublu de la Montreal. Româncele au fost învinse, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-7 (1), 9-11, după o oră și 46 de minute, de cuplul Johanna Konta/Shuai Zhang (Marea Britanie/China). Halep și Begu au ratat două mingi de meci în setul secund.


UPDATE, ora 20:46 / Simona și Irina au pierdut la tie-break setul secund, 1-7, după 54 de minute. Româncele au ratat două mingi de meci și calificarea se va decide în super tie-break.


UPDATE, ora 19:52 / Halep și Begu au câștigat cu 6-4 primul set în fața perechii Johanna Konta/Shuai Zhang, după 38 de minute.


UPDATE, ora 19:18 / Meciul din primul tur al probei de dublu de Montreal a început.


Simona Halep şi Irina Begu au aflat cu cine vor juca în proba de dublu la Rogers Cup 2018. Simona Halep şi Irina Begu şi-au aflat azi adversarele în proba de dublu de la Montreal. Reprezentantele noastre le vor întâlni în turul inaugural pe Johanna Konta, din Marea Britanie şi Shuai Zhang, din China.

Principalele favorite la câştigarea Rogers Cup 2018 sunt cehoaicele  Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova. „Voi evolua și la dublu la Rogers Cup, alături de Irina. Sper să jucam bine, așa cum am făcut-o mai mereu împreună”, a anunțat Simona la tragerea la sorţi de vineri.

Simona Halep şi Irina Begu, adversare tari în proba de dublu la Rogers Cup 2018

Simona Halep a evoluat deja într-o finală la Rogers Cup în proba de dublu, în 2016, alături de Monica Niculescu. Atunci, cele două românce au fost învinse în ultimul act de Ekaterina Makarova şi Elena Vesnina. La acea ediţie, Simona a disputat ambele finale la Montreal, câştigând la simplu împotriva americancei Madison Keys.

Mihaela Buzărnescu și Monica Niculescu sunt şi ele pe tabloul de dublu la Montreal şi le vor întâlni pe japoneza Shuko Aoyama (363 WTA) și pe bielorusa Lidziya Marozava (523 WTA). Dacă trec de primul tur, se vor înfrunta mai departe cu principalele favorite ale competiției, cehoaicele Barbora Krejciknova și Katerina Sinakova.

Cu cine joacă Simona Halep la Rogers Cup

Simona Halep va debuta direct în turul 2, după decizia organizatorilor de a oferi bye în prima rundă pentru primii opt capi de serie. Iar adversara româncei se va alege din partida pe care Anastasia Pavlyuchenkova o va juca împotriva unei jucătoare venite din calificări. Ar fi, teoretic, partea uşoară din tabloul liderului mondial. Asta pentru că are un neverosimil 7-0 în dreptul confruntărilor cu rusoaica.

În turul 3, optimile de finală, Simona Halep ar putea să întâlnească o jucătoare din România. Sorana Cîrstea are de trecut de o jucătoare din calificări în runda inaugurală, dar şi de un posibil duel cu Venus Williams în turul 2. Astfel, americanca este o altă posibilă adversară pentru Halep în turul 3. Apoi, în sferturile de finală, Simona Halep poate da peste Maria Şarapova. Asta dacă rusoaica reuşeşte să elimine o jucătoare mai bine cotată, pe Caroline Garcia, şi ea pe sfertul de tablou al Simonei.

Buzărnescu vs Mladenovic sau Azarenka în turul 2

Pe cine înfruntă româncele la Montreal. Sferturile de finală de pe partea cealaltă de tablou, în cazul în care favoritele îşi respectă statutul, ar fi Garbine Muguruza – Sloane Stephens şi Elina Svitolina – Caroline Wozniacki. Dar şi pe acea parte de tablou sunt câteva jucătoare tari care pot face surprize. Se remarcă două dueluri de foc în runda inaugurală: Kristina Mladenovic – Victoria Azarenka şi Johanna Konta – Jelena Ostapenko.

Irina Begu va juca în runda inaugurală cu Ashleigh Barty, din Australia, iar în turul 2 ar da peste învingătoarea dintre Alison van Uytvanck şi o jucătoare din calificări. Optimile de finală ar putea aduce un meci tare pentru Begu.  Mihaela Buzărnescu, semifinalistă la San Jose, debutează contra unei jucătoare din calificări, dar în turul doi va juca împotriva învingătoarei dintre Kristina Mladenovic şi Victoria Azarenka.