Sporturi

Simona Halep şi Irina Begu au obţinut calificarea în turul al doilea la dublu la WTA Madrid 2019! Meci infernal în continuare pentru românce

06.05.2019 | 16:30
Simona Halep si Irina Begu au obtinut calificarea in turul al doilea la dublu la WTA Madrid 2019 Meci infernal in continuare pentru romance
ADVERTISEMENT

Simona Halep şi Irina Begu s-au calificat în turul doi la dublu la WTA Madrid 2019. Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, se află săptămâna aceasta la Madrid, acolo unde evoluează atât la simplu, cât şi la dublu în cadrul turneului Mutua Madrid Open, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Competiţia organizată la Caja Magica se desfăşoară în perioada 4-11 mai.

Simona Halep mai câştigă un meci la Caja Magica

Simona Halep a hotărât să evolueze la Madrid şi la dublu, alături de buna ei prietenă şi colegă de breaslă, Irina Begu. Cele două jucătoare au reuşit să învingă în primul tur la Madrid cuplul format din Raluca Olaru şi Darija Jurak, scor 6-2, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră şi 5 minute de joc. Simona şi Irina au jucat perfect, au servit foarte bine şi la retur s-au descurcat excepţional. Fostul lider mondial a reuşit câteva puncte spectaculoase şi la fileu, spre suprinderea celor aflaţi pe marginea terenului.

ADVERTISEMENT

În turul secund, Simona şi Irina vor avea parte de o misiune care pare imposibilă. Ele le vor întâlni pe principalele favorite ale competiţiei de dublu, cehoaicele Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova. Acestea din urmă au beneficiat de un prim tur liber. Ele au fără doar şi poate coşmaruri cu româncele. La Fed Cup, Irina Begu şi Monica Niculescu le-au administrat o înfrângere de neuitat, atât pentru noi, cât şi pentru ele.

Simona Halep şi Irina Begu s-au calificat în turul doi la dublu la WTA Madrid 2019

Simona Halep continuă şi în proba de simplu la Madrid

Simona Halep a câştigat un prim meci la Madrid, în faţa rusoaicei Margarita Gasparyan, locul 65 WTA. În turul al doilea, Simona o va întâlni pe britanica Johanna Konta, locul 41 WTA. Ele s-au mai întâlnit în circuitul feminin de şase ori, iar scorul este egal, 3-3. Konta vine după o finală disputată pe zgura de la Rabat.

ADVERTISEMENT