Halep şi Begu, eliminate şi la dublu! Au pierdut dramatic meciul pentru sferturi

LIVE VIDEO
Gabriel Esanu   
in Sporturi
26/03/2018, 08:08
Halep şi Begu, eliminate şi la dublu! Au pierdut dramatic meciul pentru sferturi

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Update, ora 00:47: Simona Halep şi Irina Begu au fost eliminate în optimile probei de dublu, de Raquel Atawo şi Anna Lena Groenfeld. Româncele au reuşit să câştige primul set la tiebreak, la 3, după ce şi calificarea din primul tur venise după două seturi încheiate tot la tiebreak. Au cedat însă foarte uşor setul secund, la 2, pentru ca în super tiebreak să fie învinse din cauza numeroaselor puncte pierdute la serviciu, nu mai puţin de şase. S-a terminat 7-6 (3), 2-6, 8-10.

Update, ora 00:47: Partida Begu/Halep – Atawo/Groenefeld va începe după ora 02:00, deoarece partida dintre John Isner şi Mikhail Youzhny premergătoare duelului din proba de dublu se află în doar primul set.


Simona Halep şi Irina Begu au meci duminică noapte la Miami, în optimile de finală ale probei de dublu. Le vor înfrunta pe Raquel Atawo, SUA, 35 de ani, locul 36 în ierarhia de dublu, şi pe Anna-Lena Groenfeld, 32 de ani, locul 23 la dublu.

Partida este penultima programată pe Grandstand, a doua cea mai mare arenă din complexul de la Key Biscane. Astfel, va începe în jurul orei 01:00 a României. Patru meciuri de simplu sunt programate înainte, trei din circuitul ATP şi unul din WTA.

În cazul în care se vor impune în partida de duminică noapte, Irina Begu şi Simona Halep vor juca în sferturile probei de dublu contra învingătoarelor din partida Tatjana Maria / Lesia Tsurenko – Elise Mertens / Demi Schuurs.

Simona Halep şi Irina Begu sunt ultimele reprezentante ale României în proba de dublu. Raluca Olaru a părăsit şi ea competiţia, după ce ea şi partenera ei, Olga Savchuk, au fost învinse de Vania King şi Katarina Srebotnik, scor 1-6, 1-6.

Închide ×