Sporturi

Simona Halep și Irina Begu nu au voie să se vadă înaintea meciului din turul 2! Ce decizie au luat organizatorii de la Roland Garros

30.09.2020 | 12:09
Simona Halep și Irina Begu nu au voie să se vadă înaintea meciului din turul 2! Ce decizie au luat organizatorii de la Roland Garros
Simona Halep și Irina Begu s-au înfruntat în semifinale la Praga. Sursă foto: Hepta.roSimona Halep, Irina-Camelia Begu claim title of Shenzhen Open doubles
ADVERTISEMENT

Simona Halep – Irina Begu este duelul românesc din turul 2 de la Roland Garros, a opta confruntare directă dintre cele două jucătoare. Partida este pe Suzanne Lenglen și, cel mai probabil, va începe după ora 17:00.

Simona Halep a pierdut un singur set în fața Irinei Begu, la Madrid, în 2016. Și are 7-0 la H2H. Cele două jucătoare sunt foarte bune prietene, dar confruntarea de la Paris se va disputa în condiții speciale.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Irina Begu nu au voie să se vadă înainte de întâlnirea de pe arena Suzanne Lenglen. Asta din cauza condițiilor foarte stricte impuse de organizatori pentru a limita riscurile răspândirii Covid-19.

Simona Halep și Irina Begu stau la hoteluri diferite pe timpul șederii la Paris, pentru Roland Garros 2020

Este a doua partidă pe care Simona Halep și Irina Begu o dispută de la izbucnirea pandemiei de coronavirus. S-a mai întâmplat și la Praga, în semifinale, cu victorie în minimum de seturi pentru Halep.

ADVERTISEMENT

Dar spre deosebire la Praga, unde toate jucătoarele au stat în același hotel, lucrurile sunt diferite la Paris. În capitala Franței, Simona Halep și Irina Begu sunt obligate să stea în hoteluri diferite.

A explicat chiar Simona Halep, într-o conferință de presă susținută sâmbătă, cu ocazia Media Day, la care a participat și FANATIK.RO.

Mai exact, dat fiind numărul mare de participanți, organizatorii au fost nevoiți să îi împartă pe jucători în mai multe hoteluri. În ceea ce privește tabloul feminin, s-a făcut următoarea repartizare: primele 60 de jucătoare ale lumii au fost trimise la un hotel, iar celelalte la altul.

ADVERTISEMENT

Jucătorii nu au voie să se întâlnească și cu atât mai puțin să părăsească hotelul. Doar cu excepția drumurilor spre meciuri sau spre terenurile de antrenament stabilite de organizatori.

Astfel că Simona Halep, locul 2 mondial, și Irina Begu, 72 înainte de startul competiției, stau în hoteluri diferite. Ele se vor vedea prima dată la Paris abia pe arena Suzanne Lenglen, înainte de meciul direct din turul 2 de la Roland Garros 2020.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri