Simona Halep şi Irina Begu, o echipă de succes: “Ne veţi vedea şi acolo”

Irina Aldea   
in Simona Halep
24/03/2018, 14:03
Simona Halep şi Irina Begu, o echipă de succes: “Ne veţi vedea şi acolo”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Simona Halep şi Irina Begu s-au calificat în optimile de finală de la Miami, în proba de dublu, după ce au trecut de Mattek-Sands / Goerges, scor 7-6 (3), 7-6 (6) şi le vor înfrunta pentru un loc în sferturi pe Atawo / Groenfeld. Partida a durat o oră şi 43 de minute.

Cele două românce au devenit foarte bune prietene şi vor să joace împreună la cât mai multe turnee, atât cât le permite programul stabilit pentru proba de simplu. Irina Begu a declarat după victoria de la Miami că vor juca şi la Madrid în proba de dublu. “A fost un meci intens, greu, cu multe răsturnări de situaţie. Am făcut un meci bun, ne-am completat excelent. Am jucat la Shenzen şi Indian Wells cu Simona. Ne veţi vedea şi la Madrid. Îmi place să joc cu conaţionalele mele. Cred că este o legătură specială între noi. Comunicăm bine”, a spus sportiva din România clasată pe locul 37 WTA.

Halep şi Begu, pregătite de Fed Cup

“Sunt pregătită pentru meciul de Fed Cup, atât pentru simplu, cât şi pentru dublu. Aştept convocarea domnului Segărceanu”, a declarat Begu în Florida. Simona Halep a câştigat primul titlu la dublu anul acesta, chiar alături de Irina Begu, la Shenzhen. Ele le-au învins pe Krejcikova şi Siniakova cu scorul de 1-6, 6-1, 10-8.

Închide ×