Simona Halep, planuri cu noul iubit. Unde va merge în vacanţă

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
13/11/2017, 11:13
Simona Halep, planuri cu noul iubit. Unde va merge în vacanţă GALERIE FOTO

Simona Halep are toate motivele să se considere un om împlinit din toate punctele de vedere. 2017 i-a adus imensa satisfacţie de a termina pe primul loc în ierarhia WTA, devenind al 13-lea lider mondial din istoria competiţiei feminine. Singurul aspect care o poate nemulţumi este faptul că a pierdut, incredibil, o finală de Grand Slam, la Roland Garros, în faţa letonei Jelena Ostapenko, după ce câştigase primul set şi conducea cu 3-0 şi 40-0 pe serviciul adversarei în cel de-al doilea.

În plan financiar totul este la superlativ, veniturile lui Halep urcând acum la 20 de milioane dolari, iar planurile Simonei sunt să facă investiţii în domeniul imobiliar. Familia Halep este aproape de a finaliza construcţia unui hotel cu şapte nivele la Mamaia, în apropiere de plajă. Simona şi-a deschis o cafenea în oraşul ei natal, Constanţa, unde a mai făcut şi alte investiţii imobiliare.

Simona Halep, atrasă de investiţiile imobiliare

Dar în acest an ea a finalizat şi achiziţionarea unui pensiuni de patru stele în Poiana Braşov şi a unui hotel din Braşov, pentru care a plătit, la pachet, 2 milioane de euro. Proprietăţipe care până acum doar le-a cumpărat, dar în care nu a apucat să locuiască măcar o zi. O va face însă curând, Halep stabilindu-şi un sejur în Poiană şi evident va locui în propriul hotel, în care o cameră costă o sută de euro pe noapte, pentru a admira de pe geam imaginea masivului Postăvaru. Ambele proprietăţi poartă numele de Drachenhaus.

Dar nu o va face singură. Şi poate că aceasta este o realizare şi mai importantă decât locul 1 în ierarhia WTA, pentru că presa a descoperit că Simona trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Radu Marian Barbu, un antrenor de tenis din Piteşti în vârstă de 34 de ani, alături de care a şi petrecut zilele trecute o superbă vacanţă în Italia, la Portofino. Deocamdată, niciunul dintre ei nu a oferit o declaraţie care să confirme sau să infirme existenţa unei relaţii între ei, dar se pare că şi la Poiana Braşov tot împreună vor merge.

Închide ×