ADVERTISEMENT
Sporturi

Simona Halep și Nadia Comăneci se vaccinează anti-COVID 19: „Să se termine odată!”

Autor: Gabriela Gheorghe | 05.01.2021 | 11:42
Simona Halep și Nadia Comăneci se vaccinează anti-COVID 19: „Să se termine odată!”
Simona Halep și Nadia Comăneci se vaccinează anti-COVID 19: „Vreau să se termine odată!”. Sursa foto: Reuters

Două dintre sportivele care au adus glorie României, Nadia Comăneci și Simona Halep, au anunțat că sunt hotărâte să se vaccineze anti-COVID 19. 

ADVERTISEMENT

Halep a avut coronavirus la sfârșitul lunii octombrie. Clasată pe locul 2 în ierarhia WTA, sportiva din Constanța a mărturisit că vrea cu orice preț ca pandemia să ajungă la final.

Tocmai de aceea, ea este dispusă să se vaccineze cât mai rapid. Și Nadia Comăneci vrea să scape de griji și să poată călători din nou. Ea nu a mai plecat de acasă din martie 2020!

ADVERTISEMENT

Simona Halep va face vaccinul anti-COVID 19

Fostul număr 1 mondial a avut de înfruntat noul coronavirus și a mărturisit că nu a fost deloc o luptă ușoară. Nu neapărat din cauza simptomelor, ci din cauza fricii față de o potențială agravare a situației.

„M-am speriat, da. De la zi la zi, așteptam să se întâmple ceva rău, dar bine că nu s-a întâmplat și că am avut simptome foarte lejere. Nu e de glumă cu acest virus și cred că toată lumea trebuie să se protejeze pentru a trece cu bine peste această perioadă”, spunea Halep.

ADVERTISEMENT

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus sportiva din Constanța la Știrile Pro TV. Nu este prima oară când Halep subliniază dorința de a scăpa de problema pandemiei. Tenismena a admis și la finalul anului trecut că este nerăbdătoare să se vaccineze și să uite de problemele cauzate de noul coronavirus.

„Dacă o să am posibilitatea să mă vaccinez, sigur mă voi vaccina, pentru că eu consider că este un lucru bun. Trebuie să scăpăm de această pandemie”, puncta sportiva atunci.

ADVERTISEMENT

Și Nadia Comăneci vrea să scape de COVID: „Normal că mă vaccinez”

Simona Halep nu este singura mare sportivă româncă ce și-a anunțat intenția de a face vaccinul. Și marea campioană Nadia Comăneci a anunțat că de abia așteaptă să se vaccineze și să poată călători din nou. Fosta sportivă, ajunsă acum la 59 de ani, a mărturisit că nu a călătorit încă din luna martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Fosta gimnastă, a spus că este în Oklahoma, Stetele Unite ale Americii. Nadia a zis că nu a călătorit nici măcar la nivel local și că vrea să fie precaută din cauza exploziei de cazuri de Covid-19 de peste ocean.

ADVERTISEMENT

„N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față. Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin și se mai deschid portițele de siguranță. Sunt în Oklahoma acum, normal că o să mă vaccinez”, a spus fosta sportivă.

Atitudinea celor două mari glorii ale sportului românesc este în contrast cu scepticismul unor voci care contestă validitatea vaccinului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!