Sport

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, mesaj înainte de primul meci la Roland Garros 2022: “Aceleași obiective, același zâmbet”

Simona Halep este pregătită de primul meci la Roland Garros 2022, turneu unde îl va avea alături pe Patrick Mouratoglou, noul ei antrenor. Românca a postat un mesaj pe reţelele de socializare.
21.05.2022 | 17:12
Simona Halep si Patrick Mouratoglou mesaj inainte de primul meci la Roland Garros 2022 Aceleasi obiective acelasi zambet
Simona Halep şi Patrick Mouratoglou în timpul unei şedinţe de antrenament
ADVERTISEMENT

Simona Halep va juca luni în turul 1 de la Roland Garros 2022 cu Nastasja Schunk, după ce Ana Konjuh s-a retras din turneu. Înainte de primul meci, fostul număr 1 mondial a postat un mesaj pe reţelele de socializare.

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, în faţa primului turneu de Mare Şlem din colaborarea celor doi

Roland Garros 2022 va fi primul turneu de Mare Şlem la care Simona Halep participă alături de Patrick Mouratoglou, iar cei doi au lucrat intens în ultimele zile. Românca a postat o fotografie de la una dintre sesiunile de antrenament, alături de antrenorul francez, cu un mesaj scurt.

ADVERTISEMENT

“Aceleași obiective, același zâmbet. Privim în aceeași direcție către primul nostru Grand Slam împreună”, a fost mesajul postat de Simona Halep pe conturile de pe reţelele de socializare.

După tragerea la sorţi de joi, Simona Halep ştia că va juca împotriva Anei Konjuh, însă jucătoarea din Croaţia s-a retras sâmbătă, cu două zile înaintea meciului. Locul acesteia a fost luat de Nastasja Schunk, o sportivă de 18 ani din Germania.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Simona Halep înainte de primul meci de la Roland Garros 2022

Înainte de meciul din turul 1 de la Roland Garros 2022, Simona Halep a oferit un interviu pentru “Vocea Jucătorilor”, o emisiune a Eurosport dedicată turneului din capitala Franţei. Cu această ocazie, românca a anunţat care este primul ei obiectiv la Paris.

Roland Garros este turneul meu preferat și întotdeauna mă simt bine când merg acolo. Va fi diferit, pentru că nu am fost acolo anul trecut. Am nevoie de mai mult timp pentru a-mi recăpăta încrederea. Sper că îmi găsesc forma și să mă bucur de tenis. 

ADVERTISEMENT

Dacă îl voi câștiga din nou, va fi special. De fiecare dată când câștigi un Grand Slam, e deosebit. Am 30 de ani acum, așa că nu pun presiune pe mine. Muncesc din greu pentru că visez să îl câștig din nou. Vom vedea dacă se va întâmpla”, a spus Simona Halep.

Simona Halep nu are de apărat puncte la Roland Garros 2022

Simona Halep a ratat prezenţa la ediţia din 2021 de la Roland Garros, după accidentarea gravă suferită la WTA Roma. În aceste condiţii, sportiva de 30 de ani nu are de apărat puncte la turneul din Paris.

ADVERTISEMENT

Dacă va trece de Nastasja Schunk, Simona Halep va primi 70 de puncte WTA. Un eventual succes, care ar egala performanţa din 2018, i-ar aduce 2.000 de puncte WTA şi un salt considerabil în clasament.

ADVERTISEMENT