Sport

Simona Halep și Patrick Mouratoglou pun țara la cale la Roma! Cum au combinat utilul cu plăcutul. Video

Simona Halep și antrenorul său, Patrick Mouratoglou, au ajuns în capitala Italiei, Roma, unde numărul 21 WTA încearcă să triumfe din nou, ca acum doi ani.
06.05.2022 | 15:20
Simona Halep si Patrick Mouratoglou pun tara la cale la Roma Cum au combinat utilul cu placutul Video
Simona Halep a câștigat în 2020 turneul WTA de la Roma. Sursă foto: Adelchi Fioriti
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Madrid de Ons Jabeur, însă Cristian Tudor Popescu rămâne la fel de optimist și în perspectiva competiției de la Roma și Paris.

Simona Halep a ajuns la Roma și așteaptă să își afle adversara din primul tur

Turneul de la Roma se va desfășura în perioada 9 – 15 mai, iar Simona Halep a ajuns în capitala Italiei încă de pe data de 5 și a profitat de timpul liber pentru a face o plimbare prin centrului orașului „celor șapte coline”.

ADVERTISEMENT
Simona Halep, plimbare prin Roma
Simona Halep, plimbare prin Roma. Sursă foto: captură Instagram.

Vineri, 6 mai, Simona Halep a revenit pe zgură și a efectuat primul antrenament la Foro Italico, fiind filmată de organizatorii turneului din capitala Italiei.

Simona Halep revine la Roma, unde anul trecut a trebuit să se retragă din cauza unei accidentări, însă nu va fi cap de serie și ar putea avea parte de un adversar dificil încă din primul tur.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma în urmă cu doi

Vestea bună e că Simona Halep nu are puncte de apărat și datorită jocului bun pe care l-a arătat și la Madrid ar putea urca mult în clasamentul WTA, unde deocamdată se află pe locul 21.

De altfel, Simona a reușit să câștige în urmă cu doi ani la Roma, după o finală împotriva Karolina Pliskova (Cehia), când adversara a abandonat în setul doi.

ADVERTISEMENT

Ce au declarat Simona Halep și Patrick Mouratoglou după eliminarea de la Madrid

Simona Halep a dezvăluit cum a reușit să o surprindă Ons Jabeu pentru ProSport: „N-am simțit bine mingea pentru că nici ea nu mi-a dat ritm și a alternat cadența execuțiilor foarte mult și la un moment dat am intrat în panică. N-am mai simțit terenul, nu am mai simțit ce trebuie să fac. Am încercat să stau până la final și să găsesc ritmul dar n-am reușit, a jucat mai bine. Am de învățat multe din meciul ăsta.

Sper, data viitoare, să fiu mai bună! Jabeur are o mână extraordinară și parcă tot timpul m-a surprins. Am fost și eu mai lentă, am fost mai înceată în tot ceea ce am făcut și, probabil, d-asta n-am putut să ajung la scurtele ei”.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, antrenorul Patrick Mourtaglou a felicitat-o pe Simona Halep pentru prestația solidă pe tot parcursul turneului de la Madrid: „Felicitări pentru meciul mare făcut, Ons Jabeur. Prima noastră săptămână se oprește aici, Simona Halep. Sunt entuziasmat pentru ce urmează. Ne vedem la Roma. Sunt mândru de tine”, a scris fostul tehnician al Serenei Williams pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE COACH (@patrickmouratoglou)

„Roma nu a fost construită într-o zi, așa că am venit devreme. Săptămâna viitoare nu poate veni îndeajuns de repede”, a fost mesajul lui Patrick Mouratoglu și al staff-ului Simonei Halep după ce au ajuns la Foro Italico.

ADVERTISEMENT