Sporturi

Simona Halep şi racheta uriaşă. Ce glume a stârnit ultima reclamă a româncei

23.07.2018 | 14:02
Simona Halep si racheta uriasa Ce glume a starnit ultima reclama a romancei
Simona Halep, reclamă amuzantă pentru cei de la Wilson.

Simona Halep şi racheta uriaşă. În ultimul clip de promovare al celor de la Wilson, unul dintre sponsorii tehnici ai româncei, Simona Halep apare în timp ce îşi pune bandă pe o rachetă uriaşă. Cu acest GIF, producătorul de rachete a reuşit să strângă sute de like-uri şi comentarii în doar câteva dintre ele. Iar unii dintre useri nu s-au sfiit să se amuze pe tema reclamei.

“Acel sentiment că nu îţi ajunge timpul dintre game-uri pentru a-ţi pune banda pe rachetă”, au scris cei de la Wilson ca descriere la GIF-ul postat. “Ştiam că Simona Halep este destul de mică de înălţime pentru o jucătoare de top, dar…”, a scris unul dintre userii care s-au distrat pe seama acestui GIF amuzant cu Simona Halep.

Simona Halep şi racheta uriaşă. Contracte de sponsorizare uriașe

De-a lungul ultimilor ani, în care s-a aflat mereu în topul WTA, Simona Halep a reușit să strângă o avere din premiile încasate în circuit, dar și din contractele de sponsorizare pe care le-a semnat. În afară de Wilson și Nike, sponsori tehnici, care îi oferă contracte importante, Simona Halep a mai apărut în spoturi pentru diverse companii din România, dar și din afara granițelor țării.

Simona Halep şi racheta uriaşă
Simona Halep a oferit motive de amuzament pentru fanii ei după postarea celor de la Wilson.

GIF amuzant cu Simona Halep, aflată în vacanță. Simona Halep va reveni la antrenamente în următoarea perioadă. Trebuie să se pregătească pentru sezonul de hard de peste ocean. Va merge întâi în Canada, la Rogers Cup, în perioada 6-12 iulie, iar apoi se va muta în Ohio, pentru turneul WTA de la Cincinnati. Ambele sunt extrem de importante în lupta pentru păstrarea primei poziții în clasament înainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care va începe la finalul lunii august.