Sporturi

Simona Halep şi Roger Federer, poza anului! Cum au fost surprinşi la US Open 2018

23.08.2018 | 22:03
Simona Halep si Roger Federer poza anului Cum au fost surprinsi la US Open 2018

Simona Halep şi Roger Federer, poza anului. Liderul mondial din WTA şi locul 2 ATP au fost surprinşi pe terenul de antrenament la Flushing Meadows.

Simona Halep şi Roger Federer s-au întâlnit la US Open 2018. Simona Halep a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului şi se antrenază intens pentru a atinge fazele superioare ale competiţiei de la care a fost eliminată anul trecut încă din turul inaugural de către Maria Şarapova.

Aflată în aşteptarea tragerii la sorţi de la Flushing Meadows, Simona Halep s-a antrenat alături poloneza Agnieszka Radwanska pe terenul central de la US Open, Arthur Ashe Arena. Alături liderul mondial din WTA a fost şi tehnicianul australian, Darren Cahill, care a supravegheat întreaga sesiune de pregătire.

Simona Halep şi Roger Federer, poza anului! Cum au fost surprinşi la US Open 2018

Simona Halep şi Roger Federer, poza anului

De asemenea, în drumul său spre antrenament, Simona Halep s-a întâlnit cu nimeni altul decât Roger Federer, sportivul pe care-l admiră cel mai mult în tenisul mondial masculin, aşa cum de foarte multe ori a declarat la diferite interviuri. Liderul mondial din WTA şi locul 2 ATP s-au salutat pe arena Arthur Ashe de la Flushing Meadows, iar fanii au remarcat zâmbetul de pe faţa elveţianului când s-a întâlnit cu Simona.

Simona Halep este cap de serie numărul 1 la US Open, în timp ce Roger Federer este favoritul numărul 2 pe tabloul masculin, după ibericul Rafael Nadal. Elveţianul s-a impus la US Open de 5 ori în întreaga carieră: în 2004, 2005, 2006, 2007 şi 2008.

Simona Halep s-a antrenat la US Open 2018 cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep a fost la înălţime în acest an la turneele de Grand Slam. Românca a ajuns până în finală la Australian Open, a câştigat primul său trofeu de o asemenea anvergură la Roland Garros şi a ajuns până în turul al treilea la Wimbledon fiind eliminată surprinzător de Su-Wei Hsieh.

Simona Halep s-a antrenat la US Open 2018 cu Agnieszka Radwanska. Românca din fruntea clasamentului mondial se va îndrepta acum către ultimul turneu de Grand Slam al sezonului, US Open. Pe tabloul principal de simplu la feminin, România va avea şase reprezentante, Simona Halep, principala favorită, Mihaela Buzărnescu, favorita numărul 21, Irina-Camelia Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan. Pe tabloul masculin, va fi prezent doar arădeanul Marius Copil (27 de ani, 82 ATP).

Simona Halep îşi află adversara de la US Open 2018! Când are loc tragerea la sorţi

Organizatorii turneului de la Flushing Meadows au anunţat când va avea loc tragerea la sorţi a tablourilor principale de la cea de-a 138-a ediţie a competiţiei organizate la New York. Simona Halep şi celelalte staruri din WTA şi ATP îşi vor afla adversarii joi, 23 august, în jurul orei 14, ora locală la New York, ora 21, ora României. La ceremonie vor fi prezenţi câştigătorii de anul trecut, Sloane Stephens şi Rafael Nadal. Tragerea la sorţi va fi organizată la Brookfield Place, în centrul oraşului. US Open începe pe 27 august şi se va termina pe 9 septembrie, cu finala masculină.

Anul trecut, lumea tenisului mondial a primit o surpriză imensă după tragerea la sorţi de la US Open, Simona Halep fiind nevoită să o înfrunte încă din primul tur pe Maria Sharapova. Deşi pornea din postura de favorită clară, românca a întâmpinat serioase probleme la serviciu şi nu a putut să o surprindă pe rusoaica proaspăt întoarsă în circuit după ispăşirea pedepsei de dopaj.  Favorită numărul doi la acea vreme, Simona a fost învinsă în turul inaugural la US Open, scor 6-4, 4-6, 6-3.