Sport

Simona Halep şi Roger Federer, vecini în vacanţa din insulele greceşti! Starul elveţian stă într-un resort de lux. Foto

Simona Halep a plecat în vacanţă alături de Toni Iuruc, în Mykonos, şi este vecină cu Roger Federer, care a ales ca destinaţie tot o insulă din Grecia.
18.07.2022 | 09:13
Simona Halep şi Roger Federer sunt vecini în vacanţa din Grecia
ADVERTISEMENT

Simona Halep a luat o pauză scurtă de la tenis, după trei semifinale consecutive în sezonul pe iarbă, şi a plecat cu Toni Iuruc în vacanţă. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, cei doi au ales să se relaxeze în Mykonos, o insulă grecească din Marea Egee.

Simona Halep şi Roger Federer se pot intersecta în vacanţa din insulele greceşti

Dacă Simona Halep şi Toni Iuruc au ales să meargă în Mykonos, Roger Federer şi familia acestuia au mers în Paros. Cele două insule sunt vecine, la distanţă de 50 de kilometri, în Arhipelagul Ciclade, un paradis turistic al Greciei.

ADVERTISEMENT

Roger Federer s-a cazat la Summer Senses Luxury, un resort de cinci stele din Paros. O cameră în acest stabiliment are un preţ pe măsură, între 500 şi 1.100 de euro pe noapte. Penthouse-ul destinat pentru luna de miere are cel mai mare preţ în acest resort de lux.

În timpul zilei, Roger Federer, Mirka, soţia jucătorului de tenis, şi cei patru copii ai cuplului se distrează pe Golden Beach. În perioada 1992-2000, plaja a fost utilizată la Campionatele Mondiale de windsurfing.

ADVERTISEMENT

Din Mykonos, unde se află în vacanţă, Simona Halep poate ajunge în 45 de minute pe insula unde se află Roger Federer. În Paros, sportiva de 30 de ani poate vizita “Panagia Ekatontapiliani”, o biserică în stil bizantin construită în 326 la cerinţa Sfintei Elena, mama împăratului Constantin cel Mare.

Simona Halep şi Toni Iuruc se pregătesc de nunta din luna noiembrie

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Simona Halep şi Toni Iuruc se vor căsători, în cadrul unei ceremonii relegioase, pe 13 noiembrie. Evenimentul va avea loc la Sinaia, iar petrecerea va fi organizată la Cazinoul din oraş, o clădire superbă în stil Art Nouveau.

ADVERTISEMENT

“Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Simona Halep revine pe teren în luna august

După vacanţa din Mykonos, Simona Halep va reveni la treabă, iar primul turneu la care va juca e în Statele Unite ale Americii. Fostul număr 1 mondial va juca, în perioada 1-7 august, la WTA Washington. Românca se află pe lista intrărilor şi la WTA Toronto, în perioada 8-14 august.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, Simona Halep va participa şi la WTA Cincinnati, între 15 şi 21 august. După acest turneu, românca ar urma să intre în linie dreaptă cu pregătirea pentru US Open, turneu care se joacă în perioada 29 august – 11 septembrie.

ADVERTISEMENT