Video. Simona Halep-Serena Williams, meci cu scop caritabil la Miami

Irina Aldea    Gabriel Esanu   
în Stiri sportive
21/03/2018, 01:11
Video. Simona Halep-Serena Williams, meci cu scop caritabil la Miami

Update, ora 1:00 / S-a terminat evenimentul “Tennis with the stars” de la Miami. Într-un cadru degajat, Serena Williams şi Simona Halep au schimbat câteva mingi, dar şi unele complimente. Au mai fost prezenţi Nick Kyrgios şi Frances Tiafoe. De miercuri începe greul pentru Serena, care are meci cu Naomi Osaka în turul 2.


 Simona Halep a susţinut aceeaşi cauză şi la Indian Wells, unde a jucat împotriva campioanei de la Roland Garros Jelena Ostapenko, în cadrul evenimentului “Tennis with the stars”. La Miami, alături de Simona Halep şi Serena Williams vor mai juca australianul Nick Kyrgios şi americanul Frances Tiafoe.

A 9-a ediţie a turneului demonstrativ “Miami All Star Tennis for Charity” se va disputa la noapte începând cu ora 0.00, la “Cliff Drysdale Tennis Center” de la hotelul Ritz-Carlton din Key Biscayne, Miami. La fel ca turneul Tennis With the Stars, disputat acum două săptămâni la Palm Springs şi evenimentul de la Miami va fi organizat tot de fostul jucător sud-african Cliff Drysdale iar beneficiile vor fi donate aceleiaşi organizaţii care sprijină copiii bolnavi de autism.

Americanii, cuceriţi de Simona Halep

Simona Halep i-a cucerit pe americani cu declaraţiile ei de fair-play la adresa Serenei. Românca a spus că, deşi este numărul unu mondial, nu simte că ea este cea mai bună jucătoare din lume – ci Serena. “Ei bine, sunt numărul 1 în lume, dar nu sunt şi cea mai bună. Serena este, în opinia mea, cea mai bună jucătoare din lume. Dar savurez momentul, îmi place acest loc, muncesc în fiecare zi pentru a-mi păstra poziţia şi sper că într-o zi voi voi câştiga şi un Grand Slam”, a fost reacţia Simonei.

Închide ×