Life

Simona Halep și Toni Iuruc. Cum s-au cunoscut și când s-a aflat oficial că se căsătoresc

Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. Apropiații cuplului spun că a fost dragoste la prima vedete.
14.09.2021 | 13:06
Simona Halep si Toni Iuruc Cum sau cunoscut si cand sa aflat oficial ca se casatoresc
Simona Halep și Toni Iuruc. Cum s-au cunoscut și când s-a aflat oficial că se căsătoresc. Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuruc sunt în culmea fericirii. După ce mai mulți ani au trăit o iubire ca în filme au decis să se căsătorească pe 15 septembrie.

Prima oară s-au afișat împreună în anul 2019, atunci când constănțeanca a câștigat turneul de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT

Din acel moment, sportiva nu s-a sfiit să apară mereu la brațul omului de afaceri, iar acesta a încercat să-și petreacă cât mai mult timp alături de ea, însoțind-o la aproape toate turneele de tenis.

Simona Halep și Toni Iuruc. Cum s-au cunoscut și când s-a aflat oficial că se căsătoresc

Relația dintre jucătoarea de tenis și omul de afaceri a fost intens mediatizată și toată lumea a așteptat ca cei doi să anunțe ziua în care se vor căsători. Simona Halep, în vârstă de 29 de ani și Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani formează un cuplu din anul 2019.

ADVERTISEMENT

S-au afișat prima dată în public la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, atunci când românca a câștigat trofeul. Primele fotografii l-au surprins pe Iuruc în tribune, apoi însoțind-o la Dineul Campionilor, pe 13 iulie.

Inițial Simona Halep a dorit să fie cât se poate de discretă, dar în final și-a dat seama că nu va putea ascunde mult timp relația. Astfel, la întoarcerea din Marea Britanie cei doi nu s-au mai ferit de ochii lumii. Au fost fotografiați la Mamaia și se putea observa cât de mult țin unul la celălalt.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cunoscut în clubul Fratelli, iar apropiații cuplului spun că a fost dragoste la prima vedere.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în vara acestui an

Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură ca relația să treacă la un alt nivel. S-a întâmplat în vara lui 2021, atunci când Simona a primit un superb inel de logodnă, pe care l-a arătat și fanilor.

ADVERTISEMENT

“E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine.

Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a declarat Simona Halep, în cadrul unei conferințe de presă.

Cum s-a aflat când va avea loc nunta dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep a dorit să fie cât se poate de discretă în privința celui mai important eveniment din viața ei, dar a fost dată de gol de Ilie Năstase. Invitat într-o emisiune, acesta a dezvăluit că pe 15 septembrie va avea loc cununia civilă la Constanța. Petrecerea la care sunt așteptați aproximativ 300 de invitați va avea loc la Fratelli.

“Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. Emoțiile sunt diferite de cele de la un Grand Șlem, e partea personală”, a recunoscut Simona Halep, săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT
Tags: