Life

Simona Halep și Toni Iuruc sunt gata de nuntă. Când va avea loc cununia civilă 

Simona Halep și Toni Iuruc sunt mai aproape de nuntă. Jucătoarea de tenis este pe punctul de a se căsători cu alesul inimii sale.
31.08.2021 | 07:58
Simona Halep si Toni Iuruc sunt gata de nunta Cand va avea loc cununia civila
ADVERTISEMENT

Sportiva s-a logodit în urmă cu câteva luni, iar recent a organizat o petrecere pe care mulți au confundat-o cu o cununie civilă. Ei bine, ceremonia nu a avut încă loc, ci va fi curând.

Ilie Năstase a dat-o pe gol pe Simona Halep în legătură cu nunta. Fostul jucător de tenis a dezvăluit fără să vrea data la care va avea loc cununia civilă dintre sportivă și Toni Iuruc.

ADVERTISEMENT

Mai exact, vedeta urmează să-și unească destinul cu partenerul ei de viață pe 15 septembrie 2021, dată care pică într-o zi de miercuri.

Simona Halep și Toni Iuruc, mai aproape de cununie. Ce dată au ales

Așadar, de ziua de naștere a Ioanei Simion (46 de ani), Ilie Năstase a fost invitat la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, cu care se iubește de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Afaceristul a ținut să mai adauge că ceremonia nu va avea loc în București, ci în orașul natal al sportivei, și anume Constanța.

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a spus omul de afaceri în emisiunea „Teo Show”, scrie click.ro.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, pregătită să devină mamă. Când se va întâmpla

Simona Halep este în culmea fericirii de când și-a găsit sufletul pereche. Mai este foarte puțin până când va îmbrăca rochia de mireasă și este pregătită și să devină mamă.

Sportiva este mulțumită de viața frumoasă pe care o are, mărturisind că după ce va mai adăuga un Grand Slam în palmares va aduce pe lume un copil.

ADVERTISEMENT

Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea.

Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă.

Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, declara recent jucătoarea de tenis, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT