Simona Halep şi vestea care a tulburat-o la Australian Open 2019: “Am avut un nod în stomac!” Video

Irina Aldea   
în Tenis
12/01/2019, 14:30
Simona Halep şi vestea care a tulburat-o la Australian Open 2019: “Am avut un nod în stomac!” Video GALERIE FOTO
Simona Halep şi vestea care a tulburat-o la Australian Open 2019

Simona Halep şi vestea care a tulburat-o la Australian Open 2019. Liderul mondial din WTA a susţinut o conferinţă de presă la Melbourne în cadrul căreia a vorbit despre vestea care a şocat întreaga lume a sportului alb, aceea privind retragerea din activitate a lui Andy Murray, al patrulea reprezentant al Big 4-ului tenisului masculin. Britanicul în vârstă de 31 de ani a făcut de curând anunţul care a zguduit din temelii lumea sportului alb.

“Am făcut tot ce a depins de mine, însă am dureri mari. Mai pot juca la un anumit nivel, însă nu unul de care pot fi mulțumit. Nu e însă vorba numai de asta. Nu mai pot îndura durerea! Nu mai vreau să joc așa. În decembrie, am vorbit cu echipa mea și le-am spus că nu mai pot continua în ritmul ăsta. Cred că mai pot rezista până la Wimbledon, acolo aș vrea să… să spun stop. Nu sunt însă convins că o să pot face asta. Acesta ar putea fi ultimul meu turneu”, a declarat Andy Murray la Australian Open 2019.

Simona Halep a vorbit despre decizia care a luat prin surprindere întreaga lume a tenisului

Anunţul lui Andy a luat prin surprindere pe toată lumea, iar liderul mondial din WTA a comentat şi ea pe marginea aceste veşti. “Am avut un nod în stomac când am aflat. Nu este ușor să vezi un jucător grozav renunțând din cauza accidentarilor. El s-a chinuit în toți acești ani. Întotdeauna l-am admirat și am avut șansa să vorbesc cu el de câteva ori datorită lui Darren. E o persoană minunată. E puțin cam nebun pe teren, dar îmi place asta la el pentru că și eu sunt la fel. A făcut tot ce a putut. A lucrat din greu în sala de forță. Este cu adevărat trist pentru circuit, i se va simți lipsa, pentru că sigur ne va fi dor de el. Este dificil să vezi un mare campion retrăgându-se”, a declarat Simona Halep într-o conferință de presă la Melbourne.

Andy Murray va evolua la Australian Open în primul tur contra ibericului Roberto Bautista Agut, locul 23 ATP. Va fi cu siguranţă un test greu pentru britanic, care a primit în ultimele 24 de ore o mulţime de mesaje pe reţelele de socializare de la cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai acestui sport.

Închide ×