ADVERTISEMENT
Simona Halep

Simona Halep simte presiunea înainte de meciul cu Yulia Putintseva: “Jucătoarele din afara top 10 joacă mai liber”

Autor: Andrei Șchiopu | 24.01.2020 | 17:05
Simona Halep simte presiunea înainte de meciul cu Yulia Putintseva:
Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro

Simona Halep se va duela cu Yulia Putintseva în 16-imile de finală de la Australian Open și a vorbit înaintea confruntării de pericolul pe care îl simte atunci când joacă împotriva jucătoarelor din afara top 10.

ADVERTISEMENT

Simona Halep simte presiunea înainte de meciul cu Yulia Putintseva

Simona Halep a vorbit înainte de meciul cu Yulia Putintsova și crede că va avea parte de un meci dificil: „Jucătoarele din afara top 10 joacă mai liber atunci când se confruntă cu fete dintre primele zece, nu se gândesc prea mult la rezultat, de aceea pot arăta cel mai bun tenis”.

„Noi trebuie să fim foarte concentrate şi să nu cedăm niciun punct, pentru că orice meci poate fi întors. Simt această presiune de șase ani pentru că sunt în top 10 și toată lumea își dorește victorii la primele jucătoare”, a mai spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani a împlinit Yulia Putintseva pe 7 ianuarie

Cum o caracterizează Simona Halep pe Yulia Putintseva

Simona Halep a caracterizat-o pe Yulia Putintseva drept o adversară gălăgioasă, dar drăguță: Sunt pregătită pentru următorul meci. Nu contează cu cine o să joc, trebuie doar să-mi fac jocul și să nu-mi mai pierd concentrarea. Despre Putintseva știu că luptă din greu, că e foarte gălăgioasă pe teren. Am văzut câteva meciuri jucate de ea”.

ADVERTISEMENT

„E o față foarte drăguță, vorbim tot timpul când ne vedem și va fi o lupta intensă pentru care voi fi pregătită. Eu nu voi fi gălăgioasă ci voi fi așa cum sunt eu”, a încheiat campioana de la Wimbledon.

Până la meciul cu Yulia Putintsova, Simona Halep a trecut de Jennifer Brady (2-0) și de Harriet Dart (2-0). Cea mai bună performanță a româncei a fost înregistrată în anul 2018, atunci când a ajuns până în finala turneului, unde a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki (1-2).

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!