Sporturi

Simona Halep, spectacol la Paris alături de Nadal, Djokovic şi Zverev! Video

27.05.2018 | 15:52
Simona Halep spectacol la Paris alaturi de Nadal Djokovic si Zverev Video
ADVERTISEMENT

Cu o zi înainte de startul ediţiei din 2018 a Roland Garros-ului, Simona Halep s-a distrat pe cinste alături de trei mari tenismeni, Rafael Nadal, Novak Djokovic şi Alexander Zverev.

La invitaţia organizatorilor, Simona a luat parte la Kids Day, jucând alături de cei trei împotriva mai multor copii. Djokovic şi Nadal s-au întrecut în glume, în timp ce Simona a zâmbit non-stop. Totul în faţa unei arene Philippe Chatrier arhipline.

ADVERTISEMENT

Atmosfera a fost una relaxată, cei patru schimbând mingi alături de probabil viitoarele staruri ale tenisului mondial. Halep a făcut pereche cu Zverev pentru un duel cu Nadal și Djokovic, apoi toți patru s-a aflat de aceeași parte a fileului twitter-ul oficial al Roland Garros-ului numindu-i “Tennis Avengers”, termen împrumutat după filmul lansat recent în care apar mai mulți eroi de benzi desenate.

Mesajul Simonei Halep după eveniment

“Un mare mulţumesc acestor trei mari jucători pentru că au fost atât de drăguţi cu mine ieri. A fost o mare emoţie pentru mine să fiu pe teren cu Rafa, Nole şi Sascha şi să fiu implicată în Kids Day”, a postat Halep pe contul său de Twitter.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va evolua marţi împotriva lui Alison Riske, în primul tur de la Roland Garros 2018. Părțile de tablou inferioare (masculin+feminin) vor evolua la Roland Garros 2018 în turul inaugural duminică (27 mai) și luni (28 mai), iar părțile superioare de tablou luni și marți (29 mai). În partea de tablou superioară se află Simona Halep, deci este exclus să evolueze duminică la Paris.