Simona Halep

Simona Halep, spectator de lux la Metaloglobus – Farul! Constănțenii i-au oferit un tricou personalizat

13.11.2019 | 16:01
Simona Halep spectator de lux la Metaloglobus  Farul Constantenii iau oferit un tricou personalizat
ADVERTISEMENT

Simona Halep a revenit în România, după o vacanță de lux și o eliminare din grupe la Turneul Campioanelor. În cursul zilei de miercuri, sportiva a fost în tribune la Metaloglobus – Farul, din Liga 2, având astfel ocazia de a-l vedea pe Dimciu, vărul său, în tricoul constănțenilor. Mai mult, clubul Farul i-a oferit Simonei tricoul de joc al echipei, pe care era inscripționat numele său și cifra 1.

Simona Halep, în tribune la Metaloglobus – Farul

Dimciu Halep, vărul Simonei, a fost titular la Farul în meciul cu Metaloglobus, din etapa a 17-a din Liga 2. Tânărul fotbalist a fost susținut din lojă de Simona Halep, revenită în țară după vacanța din Maldive luată după eliminarea din faza grupelor de la Turneul Campioanelor. Sportiva a atras toate privirile la stadionul din București, iar jandarmii au oprit-o pentru poze.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut parte de o surpriză din partea clubului Farul. Prezent la meci, patronul constănțenilor, Ciprian Marica, i-a oferit jucătoarei de tenis dun tricou de joc al Farului, cu numărul 1 și numele „Halep”.

Dimciu Halep, împrumutat de la Viitorul

Vărul Simonei Halep este crescut de Viitorul, iar în acest sezon a fost împrumutat în Liga 2 la Farul Constanța. La 19 ani, Dimciu a debutat în al doilea eșalon pe 18 august, când a intrat pe gazon în minutul 64 al duelului dintre Farul și Concordia Chiajna. Până în vara acestui an, Dimciu Halep era titular de drept la formația U19 a Viitorului, unde purta și banderola de căpitan.

ADVERTISEMENT

Cu Simona Halep în lojă și Dimciu pe gazon, Farul Constanța a pierdut cu 1-0 meciul cu Metaloglobus. După 17 runde, echipa antrenată de Ianis Zicu este pe locul șase, cu 25 de puncte, cu trei mai puține decât Petrolul, echipă ce ocupă locul trei, ce permite calificarea la barajul pentru promovare la finalul sezonului, cu mențiunea că ploieștenii au un meci mai puțin disputat.