Sporturi

Simona Halep, “speriată” de Naomi Osaka! “Este foarte bună şi puternică”

22.09.2018 | 16:52
Simona Halep speriata de Naomi Osaka Este foarte buna si puternica
ADVERTISEMENT

Simona Halep ştie cine poate surprinde la Turneul Campioanelor. Simona Halep a vorbit la Wuhan despre adversara care poate surprinde la Turneul final organizat la Singapore. Liderul mondial din WTA a desemnat-o pe Naomi Osaka drept cea care poate obţine totul pe sfârşit de an dacă menţine acelaşi nivel ridicat de joc. Simona Halep și Angelique Kerber sunt singurele jucătoare calificate deocamdată la Turneul Campioanelor. Naomi Osaka ocupă poziția a treia, însă nu mai poate rata ultima competiție majoră a anului. Vezi toate detaliile despre meciurile de la Wuhan accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Aflată la Wuhan după ce a fost eliminată încă din turul inaugural la US Open 2018, Simona Halep a vorbit la superlativ despre tânăra sa rivală din circuit, proaspăt încoronată la Flushing Meadows. “Naomi Osaka tocmai a câștigat un turneu de Mare Șlem. Este o jucătoare excelentă, în ciuda faptului că are doar 20 de ani. Este extrem de puternică, are un viitor strălucit. Sunt sigură că va face o figură frumoasă la Turneul Campioanelor. Competiția de la Singapore este foarte dificilă. Nici nu ar avea cum să fie altfel, după un sezon epuizant. Trebuie să îți dozezi bine efortul și să lași acolo tot ce poți. Nu m-am descurcat foarte bine în sezoanele precedente. Obiectivul meu este să trec de grupe, dar sunt conștientă că va fi dificil”, a declarat Simona pentru Reuters.

ADVERTISEMENT

Simona Halep şi-a dezvăluit “teama” de la Turneul Campioanelor

Simona Halep are toate motivele să remarce jocul niponei, care a fost cu adevărat la un nivel foarte ridicat în ultima vreme, deşi tânăra de 20 de ani a avut între turneele de la US Open şi Tokyo o mulţime de distracţii care ar fi putut să-i tulbure apele limpezi în care “se scaldă” la momentul acesta. Osaka a obţinut anul acesta primul său titlu de Grand Slam, la US Open, după o finală disputată cu Serena Williams, scor 6-2, 6-4. Cu cine joacă Simona Halep la Turneul Campioanelor.

Tags: