Simona Halep

Simona Halep, speriată de situația cauzată de coronavirus: „Sunt militari pe străzi. Nici nu mă mai uit la TV”

24.04.2020 | 11:14
Simona Halep speriata de situatia cauzata de coronavirus Sunt militari pe strazi Nici nu ma mai uit la TV
ADVERTISEMENT

Simona Halep recunoaște că situația actuală din România, cauzată de pandemia de coronavirus, a speriat-o. Sportiva, ocupanta locului doi în ierarhia WTA, susține că încearcă să se păstreze la distanță de informațiile despre coronavirus și că a respectat cu strictețe recomandările autorităților.

Simona Halep, speriată de situația din România

Simona Halep a revenit în România la sfârșitul lunii februarie, după ce a câștigat turneul de la Dubai, pentru a efectua perioada de recuperare de după accidentarea la genunchi, dar nu a mai avut posibilitatea să revină în circuit, competițiile fiind anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

La aproape două luni din momentul în care a intrat în autoizolare, la domiciliu, Simona Halep recunoaște că a fost speriată de situația din România, unde forțele militare au ieșit în străzi, și susține că a respectat toate recomandările autorităților.

Nu am ieșit deloc. Sunt o persoană care ia aceste lucruri foarte în serios. Izolarea a fost foarte strictă aici în România. Am avut militari pe străzi și nu avem voie să ieșim afară. A fost o situație îngrijorătoare în România.

ADVERTISEMENT

Încerc să nu privesc prea mult la TV sau să citesc prea multe știri deoarece mi se pare foarte îngrijorător. Prefer să mă concentrez în a ajuta, unde pot. Eu îmi fac datoria și stau în casă. Trebuie să fim puternici și optimiști”, a declarat Simona Halep la CNN.

„Dacă vom putea juca tenis, putem spune că am învins”

Simona Halep recunoaște că este afectată de lunga perioadă de pauză competițională și este nerăbdătoare să revină pe teren.

ADVERTISEMENT

Cred că dacă vom juca din nou tenis în septembrie, putem spune că am învins, pentru că înseamnă că amenințarea virusului se va termina.

În acest moment putem doar visa că vom juca un Grand Slam. Desigur, susțin toate turneele și aștept cu nerăbdare să joc, dacă voi putea.

ADVERTISEMENT

Este ciudat să nu știm când vom putea juca din nou turnee. Pe ce suprafață vom juca? În ce țară?

Nu există răspunsuri în acest moment, așa că este dificil să planifici înainte. Este dificil să stau atât fără tenis. Este cea mai lungă perioadă de timp în care am stat fără tenis din cariera mea”, recunoaște Simona Halep.

ADVERTISEMENT
Tags: