Simona Halep

Simona Halep, sportiva anului la Gala Tenisului Românesc. “A fost cel mai frumos din viaţa mea!”

11.12.2018 | 20:17
Simona Halep, sportiva anului la Gala Tenisului Românesc.
Simona Halep, sportiva anului la Gala Tenisului Românesc
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost desemnată sportiva anului la Gala Tenisului Românesc. Simona a primit premiul din partea Federaţiei Române de Tenis, la festivitatea organizată marţi, 11 decembrie. Halep a avut un an excelent, câştigând primul titlul de Grand Slam din carieră, la Roland Garros, şi terminând 2018 pe prima poziţie a clasamentului WTA.

În discursul pe care l-a avut, Halep a vorbit despre obiectivele din următorii ani: un parcurs mai bun la Fed Cup în 2019 şi marele ei vis, Olimpiada de la Tokyo din 2020.

Simona Halep, sportiva anului la Gala Tenisului Românesc. Ce a spus despre Olimpiadă

“A fost un an deosebit, un an foarte bun pentru mine şi pentru tenisul românesc în general. Trebuie să facem treabă mult mai bună în Fed Cup la anul şi, mai ales, la Olimpiadă, dar până acolo mai avem de lucru. A fost, fără discuţie, cel mai frumos an din viaţa mea. Şi sper să nu mă opresc aici, să mai ai ani ca acesta”, a fost declaraţia Simonei Halep.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a primit premiul pentru cea mai spectauloasă ascensiune, titlul de Sportivul Anului a fost câştigat de Marius Copil, în timp ce Sportiva Anului la Dublu a fost desemnată Irina Begu. Sportivul Anului la Dublu a fost desemnat Horia Tecău, iar Monica Niculescu a primit premiul special pentru longevitate în Top 100 WTA. Şi Sorana Cîrstea, proaspăt retrasă din formaţia de Fed Cup a României, a fost premiată împreună cu echipa pentru calificarea în Grupa Mondială.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SIMONA HALEP
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri