Sport

Simona Halep, stânjenită în timpul unei conferințe de presă: „La voi se învaţă la şcoală, e adevărat?” / „Da, dar nu sunt bună la asta!”

Simona Halep a avut parte de un moment stânjenitor în timpul unei conferințe de presă în Canada.
09.08.2021 | 09:58
Simona Halep stanjenita in timpul unei conferinte de presa La voi se invata la scoala e adevarat  Da dar nu sunt buna la asta
Simona Halep, stânjenită în timpul unei conferințe de presă: „La voi se învaţă la şcoală, e adevărat?” / „Da, dar nu sunt bună la asta!” sursa foto hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep revine pe terenul de tenis după o pauză de trei luni, cauzată de accidentarea suferită la gamba piciorului stâng, la Roma. Aceasta va participa la turneul WTA de la Montreal.

În prezent, Simona Halep (29 de ani) se află pe locul 10 în clasamentul WTA.

Simona Halep, stânjenită în timpul unei conferințe de presă

Simona Halep le-a mărturisit jurnaliștilor, ușor stânjenită, faptul că nu vorbește limba franceză, deși România face parte dintre cele 54 de state ale Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei.

ADVERTISEMENT

„Dar cred că la voi se învaţă la şcoală, e adevărat?”, i s-a atras atenția Simonei Halep.

„Da… dar nu sunt bună la asta. Nu pot spune nimic în franceză! În afară de «merci beaucoup» (n.r. mulţumesc foarte mult)”, a replicat jucătoarea de tenis.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, deși se simte complet refăcută, susține că se teme de o recidivă a accidentării.

„Da, sunt puţin îngrijorată de această accidentare, deoarece a fost foarte profundă şi este foarte periculos să recidiveze repede, dacă ceva nu merge bine în joc.

ADVERTISEMENT

Dar mă simt complet recuperată. Sunt încrezătoare că mă voi simţi bine, dar trebuie să joc mai întâi un meci înainte să pot spune mai multe.

(n.r. – despre un posibil duel cu Bianca Andreescu, în sferturi) În primul rând, trebuie să pot juca primul meci. Este foarte greu să am vreo aşteptare cu privire la acest turneu.

ADVERTISEMENT

Vreau doar să rămân sănătoasă, ca să pot face tot posibilul pe teren şi să câştig primul joc. Apoi, dacă se întâmplă asta, mă voi gândi la următorul meci.

Sunt aici pentru a vedea cum va rezista corpul meu şi la ce nivel pot juca după această pauză”, a mai spus Simona Halep.

În plus, sportiva româncă a declarat că nu se vede jucând până la vârsta de 40 de ani, precum Serena Williams şi Roger Federer. Aceasta a mai mărturisit că își dorește să aibă copii.

„Nu, îmi este imposibil să joc încă zece ani, asta e sigur. Dar da, este inspirator faptul că ei încă mai pot juca la acel nivel, la această vârstă.

Mă simt tânără în comparaţie cu ei, dar bătrână lângă toate aceste adolescente care vin la 17, 18 ani şi care pulverizează mingea.

Va fi prea mult să călătoresc în fiecare săptămână încă zece ani. Şi, de asemenea, vreau copii. Şi când îi voi avea, nu mă voi întoarce. Dar nu se ştie niciodată!”, a adăugat Simona Halep.

ADVERTISEMENT